Marketing & Growth Manager

Marketing & Growth Manager

Vi på Upsales söker just nu en Marketing & Growth Manager. Söker du möjligheten att utvecklas inom digital marknadsföring och vara operativt ansvarig på ett snabbväxande SaaS-bolag där du från början får stort ansvar är denna tjänst något för dig. Du kommer jobba nära vår VD första tiden för att förstå Upsales som företag och varumärke, samt få praktiska kunskaper för rollen framåt. Om du visar framfötterna så är tanken att du på sikt får bli CMO och anställa fler personer till ditt team.

Vi växer kraftigt och huvudansvaret initialt kommer vara att kontinuerligt öka leadsflödet. De senaste 18 månaderna har vi gått från 500 kunder till 2000 kunder och är nu en av de största aktörerna av CRM på den svenska marknaden. Vi har nyligen expanderat till flera Europeiska länder så du kommer arbeta och utvärdera flera marknader samtidigt. I och med att vi är i en kraftig tillväxtfas så kommer det vara viktigt att snabbt utvärdera vilka kampanjer som fungerar bra och därför lägga mer vikt på och vilka som vi borde avsluta.

Vi använder oss av flera webbyråer i dagsläget och det finns även andra på bolaget som hjälper till med marknadsföringen, så del av din roll kommer vara att projektleda och hålla samman alla olika aktörer samt säkerställa att vi får de resultat vi vill från våra olika leverantörer. Vi använder oss av flera marknadsföringskanaler och vi utvärderar samtliga för att hela tiden hitta smartare sätt att nå ut till fler relevanta företag.

Det kommer vara högt tempo och du kommer att ha många bollar i luften samtidigt. Som person är det därför viktigt att du är driven och har en kraftig vilja att utvecklas och bli bättre hela tiden.

På Upsales lägger vi stor vikt på företagskulturen för att du ska trivas och komma in på din nya arbetsplats på bästa sätt. Vi tar till vara på våra anställdas ambitioner och utvecklingsmöjligheterna hos oss är många då företaget just nu är i en kraftig expansionsfas. Upsales är ett företag där vi älskar att se kollegor växa och ta stora kliv.

För att passa in i rollen har du:
  • En avslutad examen inom industriell ekonomi, ekonomi eller teknik och kan uppvisa goda resultat.
  • Gärna idrottat på hög nivå.
  • Med fördel antingen drivit eget bolag eller varit involverad i en start-up.
För att söka rollen ber vi dig skicka in CV, personligt brev samt betyg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upsales was founded with a vision to solve pain points for B2B companies, building the next generation sales and marketing software.

In 2019, Upsales was listed on the Nasdaq Stockholm exchange, and was awarded IPO of the year. Upsales differentiates itself from competitors by being fully focused on delivering the fastest digital solution to the most common growth problems. Upsales is currently working with 2000 customers in 10 countries, and our ambition is to scale in Sweden and Europe to continue building the next generation sales and marketing platform for fast-growing B2B businesses. We are a team of 70 people in our offices in Stockholm, Linköping and Skopje.