Tekniker till Kista

Tekniker till Kista

Upplands Motor söker nu en engagerad och driven Tekniker till vår anläggning i Kista som vill jobba med våra begagnade bilar. Är du redo att ta ett stort ansvar och växa in i en nyckelroll i vår organisation? I tjänsten som Tekniker på begagnat arbetar du med bland annat service, tillbehörsmontering och felsökning på våra begagnade bilar.

Vem är du?
Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social och positiv och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att du är en person som är administrativt noggrann i ditt arbetssätt samt att din personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor. Det är viktigt att du är en lagspelare som trivs att samarbeta med dina kollegor samt att du är prestigelös.

Vad kan du?
Du har några års yrkeserfarenhet som mekaniker eller tekniker. Om du tidigare jobbat i något av våra märkesspecifika program så är det ett plus. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av arbete med Volvo, Ford och Renault. Fordonsteknisk utbildning och körkort B är ett krav.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.

Om Anställningen
Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 15 mars 2020. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig ochdin bil.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.