Tekniker till Ford - sök utan CV!

Tekniker till Ford - sök utan CV!

Nynnar du också på Wonder Pets sång "what's gonna work... teamwork" ibland för dig själv? Då kanske du passar hos oss på Upplands Motor. Nu finns vi i nya, fräscha lokaler på söderort och söker ännu en Tekniker till vårt duktiga gäng på Ford Länna. Vi söker dig som gillar kundkontakt, är en stjärna på service och som föredrar att arbeta i team.

Vill du dessutom ha en utmanande miljö där du får utvecklas? Vi bryr oss inte bara om bilar utan även om våra kunder och varandra. Vi vet att vår framgång bygger på vår förmåga att utvecklas tillsammans i team. Som Tekniker på Ford sköter du hela kundresan från inbokning av kunder till slutfakturering. Arbetsuppgifterna innebär därtill att arbeta med service, reparationsarbeten och felsökningar. Du har alltid din verkstadscoach och övriga team till hjälp.

Vem är du?

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt och tar stort ansvar över din egen prestation. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att din personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor.

Vad kan du?
 • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
 • Tidigare vana av att arbeta direkt mot kund
 • God datorvana och administrativt noggrann
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B
Vad hoppas vi mer att du kan?
 • Erfarenhet från att ha arbetat i fordonsbranschen
 • Erfarenhet från Ford verkstad
 • Erfarenhet av systemet Tactis
 • Erfarenhet av att ha arbetat med PST koncept
Vi erbjuder

Ett spännande arbete i nya fräscha lokaler som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.

Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 29 februari 2020. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du ansöker så snart som möjligt

Vi har för denna tjänst en enkel rekryteringsprocess
 • Svara på några korta frågor så matchar vi dig mot tjänsten
 • Vi ringer upp dig för en första kortare telefonintervju
 • Matchar vi fortfarande vill vi träffa dig!
 • Till intervjun ber vi dig ta med eventuella intyg och meriter samt två referenser vi kan kontakta om du går vidare
Om oss

Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.