Säljare Lastbilar Kista – Mercedes-Benz

Säljare Lastbilar Kista – Mercedes-Benz

Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Just nu söker vi en duktig Säljare till Mercedes-Benz Lastbilar. Du kommer att arbeta självständigt med försäljning av våra nya lastbilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. lastbilsinvesteringen men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från första kontakt till leverans och säkerställer kundens upplevelse hos oss. Vidare kommer du att ge kunder råd och stöd om produkter, utrustning, priser, villkor och teknisk specifikation samt göra anpassningar efter behov och säkerställer kundens upplevelse hos oss på Upplands Motor.

Vem är du?
Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom.

Vad kan du?
För rollen krävs att du har minst 2 års erfarenhet av framgångsrik försäljning företrädesvis från B2B. Du har erfarenhet av kundorienterade roller och är en trygg säljare. Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. Du behöver dessutom ha förmågan att skapa en helhetslösning för kunden och kunna leverera en kundupplevelse i världsklass. Körkort B är ett krav, C-behörighet är meriterande.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi som säljer och servar Mercedes-Benz Lastbilar inom Upplands Motor har höga mål och drivs av våra gemensamma framgångar. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Du jobbar i nära anslutning till våra verkstäder med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad. Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.

Om Anställningen
Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 15 december 2019. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att anställa innan sista ansökningsdag, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.