Mastertekniker till Ford

Mastertekniker till Ford

Till Ford i Hammarby Sjöstad söker vi nu en Mastertekniker som gillar att jobba i team. Vill du ha en utmanande miljö där du får utvecklas? Vi bryr oss inte bara om bilar utan även om våra kunder och varandra. Vi vet att vår framgång bygger på vår förmåga att utvecklas tillsammans i team. I tjänsten som Mastertekniker på Ford kommer du att arbeta med djupare felsökning, vara stöd och teknisk support till övriga tekniker och vara delaktig och stötta med den dagliga driften på verkstan.

Vem är du?

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att du är en person som är administrativt noggrann som också har lätt att ta till dig nya instruktioner. Vi ser gärna att du har en önskan att utvecklas och att din personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor.

Vad kan du?

Du har en fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande i botten. Du har dokumenterad erfarenhet från en liknande tjänst och gärna med stor andel kundkontakt. Du har fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom utbildning eller erfarenhet och extra meriterande är om du har gått Fords masterprogram, antingen hela eller delar av det. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Tactis, CABAS och våra system som IDS och ETIS. God datorvana och administrativ förmåga är viktigt och har du tidigare erfarenhet av verkstadsplanering ser vi det som meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat och körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i fräscha lokaler som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.

Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 31 december 2019. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz.
Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.

Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands
Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till
http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.