Kundvärd till Hammarby Sjöstad

Kundvärd till Hammarby Sjöstad

Har du känsla service och ser dig själv i en varierande roll där kunden står i fokus? Då kan detta vara jobbet för dig. Vi söker nu en Kundvärd till vår anläggning i Hammarby Sjöstad!

I rollen som Kundvärd för vår marknadsplats har du ansvar för att butiken är välexponerad och i iordningställd. Kundbemötandet står i fokus och du arbetar engagerat med att förbättra upplevelsen för våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår att du säkerställer registervård, prismärkning och exponering. Du planerar och marknadsför kampanjvaror i butiken, agerar support till våra kunder i frågor kring försäljning av tillbehör, volvokort, trygghets- och serviceavtal och andra tjänster vi erbjuder. Utöver det säljer du reservdelar till våra kunder över disk, via mail eller telefon samt följer upp returhantering och butiksordrer.

Arbetet är förlagt måndag-fredag 09:00-18:00. Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående.

Vem är du? Vi söker dig som trivs i servicerollen och som gärna gör det där lilla extra. Du vet att man får nöjda kunder genom att ge riktigt bra service, oavsett typ av ärende! Det är viktigt att du är en god kommunikatör som har lätt att prata med typer av människor samt att du är professionell i ditt bemötande. Som person är du glad, energisk och har lätt för att växla upp en nivå vid högre belastning under olika säsonger. Utöver det har du ett intresse för bilbranschen och ser dig själv verka där.

Vad kan du?
Du har gymnasiekompetens samt några års erfarenhet från arbete inom kundservice och butiksarbete. Givetvis är du serviceinriktad med kundens bästa i ständigt fokus. Du kan flytande svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.

Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (41 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.