Däckmontör/Teamleader

Däckmontör/Teamleader

Vi söker nu en Däckmontör till vårt Däckcenter i Kista. På vårt Däckcenter erbjuder vi försäljning av däck, hjulskiften och förvaring av däck på vårat däckhotell. I den här rollen arbetar du bland annat med däck- och hjularbeten så som hjulskiften och framvagnsinställningar, försäljning av däck per telefon och direkt till kund, uppackning/mottagning av hjul samt viss registervård.

I den här varierande rollen ingår du i ett team om 4 personer, där du är en viktig lagspelare i verksamheten.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett intresse för bilar. Som person är du glad, energisk och lösningsorienterad och har lätt för att växla upp en nivå vid högre belastning under olika säsonger.

Vad kan du?
Vi ser att du har minst 3-5 års erfarenhet från däckbranschen. Du har körkort och kan flytande svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har truckkort, behörighet för hjullastare samt erfarenhet av systemen Däckdata och/eller Tacdis. Du har dessutom arbetat i en coachande roll tidigare.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bil- ägande.

Om Anställningen
Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 2019-02-17. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz.
Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Målet är att fortsätta expandera och att vi 2020 ska uppfattas som Sveriges bästa serviceföretag. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.
Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands
Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till
http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb (1 dag kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.