Däckhotellet i Kista söker Lageransvarig

Däckhotellet i Kista söker Lageransvarig

Upplands Motor söker nu en skicklig Lageransvarig till vårt däckhotell i Kista. Som Lageransvarig är du en viktig del av vår verksamhet. Arbetet innebär att ansvara för däckhotellet med allt vad det innebär så som att ta hand om nya förvaringar, leveranser av däck, sortering och uppackning av gods samt inventering.

Vem är du?
Vi värdesätter högt att du som person har social kompetens och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi söker dig som är ordningsam, strukturerad och ansvarstagande. Vi ser gärna att du är stresstålig och har förmågan att snabbt ställa om till nya arbetsuppgifter. Du tar gärna egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras. Viktigt att du kan arbeta enskilt men också i team. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av arbete med däck.

Vad kan du?
  • Du har gymnasiekompetens, gärna fordonsteknisk utbildning
  • Har du erfarenhet av arbete i en liknande roll, gärna inom bilbranschen, är det meriterande.
  • Arbetat med däck
  • Meriterande arbetat med Däckdata 5, Tacdis och Excel
Vi erbjuder
Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bil-ägande.

Om Anställningen
Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 15/2 2020. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.