Språkcoach i svenska, Stockholm

Språkcoach i svenska, Stockholm

Arbetsuppgifter

Upgrades söker nu språkcoacher till höstens uppdrag. Som språkcoach planerar och genomför du undervisning i svenska hos olika företag och privatpersoner. Upgrades språkkurser är flexibel och skräddarsydd undervisning efter varje kunds unika behov. Som språkcoach på Upgrades tilldelas du stor frihet och möjlighet att skapa inspirerande lektioner i svenska, med stort stöd från utbildningsansvarig och Upgrades utbildningsmaterial. Arbetsomfattningen är 2-10 timmar i veckan och du bestämmer själv tiderna i samråd med kursdeltagaren. Som språkcoach blir du en del av vårt företagsteam och du får chansen att utveckla dina kunskaper samt samla på dig värdefull yrkeserfarenhet. Undervisningsspråket är Engelska.

Kvalifikationer

Din profil
  • Pedagogiskt sinnelag
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska
  • Kreativ och initiativrik
  • God kännedom kring språkets grammatik och uttal
Ansökan via vår hemsida görs genom att skapa profil och klistra in CV och personligt brev i profilen. Om du mailar oss din ansökan vill vi ha CV och personligt brev. Vi kontaktar dem som är aktuella för tjänsten. Observera att vi rekryterar löpande och att tjänsten därmed kan tillsättas innan sista dag för ansökan.
Mer info
Telefon 010-3333622
Email Mejla Upgrades
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://upgrades.se/jobba-med-oss
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker Upgrades kreativa och engagerade språkcoacher till undervisningsuppdrag i svenska. Upgrades arbetar med skräddarsydd undervisning. Våra kunder är allt från företag till privatpersoner och uppdragen varierar därför i omfång, målgrupp och upplägg.