Upfield söker en administrativ stjärna omgående!

Upfield söker en administrativ stjärna omgående!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du att avlasta marknadsteamet med administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i Office-paketet och framförallt i Excel.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, två månader

Plats: Centrala Stockholm

Din profil

Vi söker dig som har relevant erfarenhet inom administration från utbildning eller arbete. Som person ser vi att du är nyfiken på att få en inblick av ett växande bolag i en spännande bransch. Du bör ha ett öga för detaljer, tycka om administrativt arbete samt kunna hantera att ha många bollar i luften. Det är även viktigt att du är optimistisk, självgående och att du uppskattar att arbeta i team. För denna tjänst är det är krav att du behärskar både svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Behärskar du även det finska språket, är det meriterande.

Låter det som att det är dig vi söker? Tveka inte att söka på en gång!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upfield are the largest plant-based consumer product company in the world. Since 1871, they have been the authority in the spreads category which gives them unmatched experience, know-how and inspiration to deliver on their mission to create "a Better Plant-Based Future."

Upfield are the #1 producer of plant-based spreads globally, with iconic brands FLORA, RAMA, BLUE BAND, PROACTIV, BECEL, and COUNTRY CROCK. Superior taste and quality is the standard they set for all their products.