Senior Redovisningsekonom till UTG

Senior Redovisningsekonom till UTG

Efter ett annorlunda år som prövat oss alla på olika sätt, ser vi på Unlimited Travel Group ljust på framtiden. Vi har en stark tro på att människor kommer vilja resa, upptäcka nya platser och kulturer även efter detta. Vi vill fortsätta skapa minnen och upplevelser, och utvecklar löpande vår verksamhet. Därför satsar vi nu på förstärkning till vårt huvudkontor i centrala Stockholm! Vi söker dig som lockas av en kvalificerad tjänst inom redovisning med stor möjlighet att vara med och påverka inom ditt område. Vi söker en lagspelare med driv och ”can do-attityd”, som är en fena på redovisning och gillar processutveckling. Om du vill vara en del av resan UTG står inför, ser vi fram emot din ansökan.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är bred och varierad, men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att:
  • Självständigt ansvara för redovisningen inkl. månads-, kvartals- och årsbokslut i ett antal av koncernens dotterbolag
  • Ansvara för årsredovisning och deklaration i dina bolag
  • Säkerställa korrekt hantering av moms och skatt
  • Hålla dig á jour med förändringar inom redovisnings- och skatteområdet
  • Stötta ledning i dotterbolagen i arbetet med budget, prognoser och analyser
  • Initiera och delta i förbättringsarbete för att effektivisera och utveckla processer inom ditt område
Huvudkontoret ligger vid Odenplan och du rapporterar till koncernens Redovisningschef.

Din profil
Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi i kombination med minst fyra års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Vi ser helst att du skött redovisningen från ax-limpa i ett eller flera bolag och att du har god förståelse för alla delar i redovisningskedjan. Du arbetar troligtvis som redovisningskonsult, redovisningsekonom eller redovisningsansvarig idag och är van att redovisa enligt K3. Har du erfarenhet av, eller ett intresse för förändringsprojekt och processutveckling är det ett plus.

Du som person
För att trivas i såväl rollen som kulturen i bolaget är det viktigt att du är en driven och initiativtagande person. Du är en del av ett team, och förväntas bidra till ett öppet och inkluderande klimat. Då UTG är ett dynamiskt företag är det bra om du har ett flexibelt förhållningssätt och en positiv inställning till förändring och förnyelse. Du trivs med kombinationen av löpande arbetsuppgifter och nya utmaningar eller projekt. På UTG vill vi ständigt utvecklas, och vi ser därför positivt på att du aktivt bidrar med din kunskap, din kompetens och dina idéer!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Unlimited Travel Group med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Kim Engdahl på Prodiem, tfn 073-44 55 014 eller Viktoria Simmingsköld, tfn 070-999 97 01.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unlimited Travel Group består av 9 nischade rese- och eventbolag som med passion, nytänkande och omtanke får människor att vidga sina vyer och förverkliga sina drömmar. Gemensamt för alla bolag är att de erbjuder unika upplevelser med hög kvalitet och personlig service. Verksamheten består i att äga, starta, utveckla och förvärva rese- och eventföretag som är små till mellanstora, självständiga och entreprenörsdrivna. Varje bolag har en tydlig egen specialisering, kunskap och positionering. Bolagen leds av drivna entreprenörer som har ett ägarskap för att uppnå den fulla potentialen inom sin affär. Genom att arbeta tillsammans kan vi säkra skalfördelar, lära av varandra, bygga specialistkompetenser och genomföra gemensamma satsningar. Bolaget består av totalt 80 anställda och är börsnoterat. Aktien handlas på First North NASDAQ OMX. Läs mer på: www.unlimitedtravelgroup.se