Account Manager med förmåga att skapa långsiktiga relationer

Account Manager med förmåga att skapa långsiktiga relationer

Brinner du för att hitta bästa lösningen tillsammans med kunden? Är du en person som ser möjligheter, är uthållig och som dessutom tycker att det är kul att bidra med din kunskap i kundrelationer? Som Account Manager hos Univar kommer du att arbeta med marknadsledande produkter, med Norden som arbetsplats och i ett internationellt sammanhang. Du får en roll med stort eget ansvar och med vår starka och framgångsrika organisation som stöd!

Nu söker vi en Account Manager till vårt affärsområde CASE
Med placering i Göteborg eller Malmö

Din roll
Univar Solutions är en ledande distributör av kemikalier och råmaterial och rollen som Account Manager är inom vårt affärsområde CASE - coating, adheisvie, sealants och elastomer. Du ansvarar för våra nordiska kunder och ingår i en grupp med andra Account Managers och Product managers från olika delar av Europa. Ditt fokus är, att tillsammans med kunden, hitta lösningar som bidrar till hållbar produktion och konkurrenskraftiga produkter. Vi samarbetar med världsledande leverantörer och till din hjälp har du både kompetenta kollegor och en stöttande organisation.

Dina kunder finns i hela Norden, varpå du kommer få möjlighet att resa ett ca 70-tal dagar om året. Du planerar dina resor själv och ser till att få ut maximalt av rutter du gör. Univar Solutions har kontor i Malmö och Göteborg och du har din utgångspunkt från något av dessa kontor. Inom CASE finns en stor potential att växa och vi har en spännande framtid framför oss.

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en ingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot kemi eller kemiteknik samt gärna någon erfarenhet av försäljning eller projektledning. Eller så har du erfarenhet från branschen och skaffat dig kunskap om kemikalier på annat sätt, samt har en längre erfarenhet av försäljning och av att utveckla kunder. Detta inte en roll för den rastlösa säljaren som vill stänga snabba affärer, utan detta är rollen för dig som har tålamod och som trivs med att sälja med specialistkunskap.

Du kommer att få en gedigen introduktion och vi välkomnar dig in i teamet på bästa sätt! Vad du dock behöver ha med dig är de rätta personliga egenskaperna och en stark ambition.

Du är en stark initiativtagare som tar ansvar för dina affärer och resultat. Du har en förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du gillar struktur och är en van användare av systemstöd, men du vill främst vara ute på fältet och hitta lösningar tillsammans med dina kunder.

Du är flytande i svenska och engelska samt har körkort.

Om Univar Solutions
Univar Solutions har cirka 10 000 anställda över hela världen. I Norden är vi en ledande specialist inom distribution av kemikalier, tillsatser, ingredienser och smörjmedel. En position uppnådd av en stark företagskultur med fokus på kvalitet, miljö, säkerhet och att vara ledande när det gäller att hitta innovativa lösningar för våra kunder. Ingen annan leverantör i Norden erbjuder ett bredare produktsortiment än Univar Solution Nordic. Hos Univar får du möjligheten att arbeta inom en internationell organisation och med ett starkt varumärke och högklassiga produkter.

Läs mer om Univar här - www.univarsolutions.com

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev.

Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 2021-04-18. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg på lisa.alsterberg@roirekrytering.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)