Jobba med kundsupport på en härlig arbetsplats

Om jobbet

Jobbeskrivning

Lockas du av att ge bra service och ser dig själv som en glad och positiv person med intresse för att hjälpa andra? Då är detta en bra möjlighet för dig! Vi söker nu för vår kunds räkning en kundtjänstmedarbetare med intresse för kundservice och merförsäljning.

Vår kund ligger belägen i centrala Stockholm och arbetsplatsen är utvecklande med bra personalförmåner så som friskvårdsbidrag och det finns även pingisbord på arbetsplatsen. Det är ett härligt och motiverande arbetsklimat och dessutom finns alltid en arbetskoordinator på plats för att stötta dig i ditt arbete.

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du främst att besvara samtal från befintliga kunder gällande avtalsfrågor, lättare tekniska frågor samt merförsäljning efter kundens behov. Har du lösningsorienterade egenskaper, är engagerad och social så skulle du passa utmärkt för denna tjänst! Det finns även goda chanser att bli övertagen av kund efter 6 månaders provanställning.

Arbetet ger dig goda förutsättningar att utvecklas i din roll som kundservicemedarbetare och om du är rätt person så har du även möjligheter att avancera inom företaget. Du kommer arbeta med en fast lön samt en bonusdel som är beroende på dina merförsäljningsprestationer.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Är driven och resultatinriktad
  • Är positiv och social
  • Vill göra karriär inom kundservice
  • Är utåtriktad och har en hög social förmåga
  • Har god samarbetsförmåga
  • Har gymnasiekompetens
Vi söker dig som vill bli grym på kundservice och merförsäljning, är du rätt person för oss? Sök då redan idag, rekrytering sker löpande.

Sökord: Kundtjänst, support, teknisk support, kundservice, kundtjänstmedarbetare, service, callcenter, customer service, ordermottagning, kundsupport
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
20
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 aug

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.