Projektledare sökes till expanderande företag inom vikväggar

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker en projektledare med erfarenhet/kunskap från byggbranschen till vår kund Winab. Du blir anställd direkt hos Winab, Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen. Winab är en ledande tillverkare av vik- och blockväggar. De är i en spännande tillväxtfas med nya produkter och projekt på gång, så här finns en fantastisk möjlighet att utvecklas med företaget!

I tjänsten som projektledare har du ansvar för planeringen av projekt efter införsäljningen till att vikväggarna är installerade. I detta ingår kundkontakt, personalplanering, prissättning, planera transport för material, sköta serviceavtal och ansvara för installationen av vikväggarna mm.

Winab har kontor på Ekerö, då vissa projekt är på annan ort än Stockholm ingår en del resor/övernattningar i tjänsten. Du blir en del av en social grupp som är enkla att ha att göra med.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet/kunskap från byggbranschen, är van att ha många bollar i luften och är lösningsorienterad. Vidare ser vi att du är stresstålig, har datavana och gärna erfarenhet från en liknande tjänst. För tjänsten krävs även B-körkort, flytande svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av sälj, kunskaper inom ritning/CAD eller erfarenhet från affärssystem är meriterande.

Låter detta som din nästa utmaning? Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 maj

Om företaget

Winab Vikväggar AB, www.winab.se, är en ledande tillverkare av mobila vik- och blockväggar till företag och offentliga miljöer. Winab har varit ett familjebolag sedan 40 år tillbaka men ägs numera av den börsnoterade koncernen Indutrade AB. Vi är det lilla bolaget med stor flexibilitet och hög kundservice som stadigt växer och vi strävar alltid efter att använda kompetensen inom bolaget på ett effektivt sätt.
Vi är idag 45 anställda och omsätter nära 100MSEK. Du kommer att vara en viktig del av den fortsatta tillväxten av företaget. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö i egna, moderna produktionslokaler om 6 300 kvm på Ekerö, ca 30 min från Stockholm City.