Flexibla studenter sökes för extrajobb inom kundtjänst

Om jobbet

Jobbeskrivning

Är du en social person som brinner för att leverera bra service? Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare som vill arbeta extra på en insamlingsstiftelse belägen i Alvik/Bromma. Det är ett mindre företag och du blir en del av ett härligt gäng med bra stämning och energi.

Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot inkommande samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Du behöver vara bekväm med att prata över telefon och gillar kundservice.
Upplärning behöver ske mycket omgående, sedan krävs det at du tillgänglig för extrajobb löpande framöver. Vi ser gärna att du som söker har minst 1 år kvar av studier eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vidare behöver du vara flexibel och kunna hoppa in vid kort varsel och vid extra behov.

Arbetet förläggs måndag till fredag 10:00-16:30.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra
  • Är flexibel, pålitlig och självgående i ditt arbete
  • Har känsla för service och god social kompetens
  • Är flexibel och prestigelös
Det är inget krav att du har jobbat med kundtjänst tidigare men vi ser det som väldigt meriterande att ha någon typ av erfarenhet ifrån arbete via telefon eller annan form av serviceerfarenhet. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge bra service. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande fram tills att tjänsten är tillsatt.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 sept

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.