Kalkylator - Ventilationsteknik

Kalkylator - Ventilationsteknik

Umia Stockholm AB växer och har många spännande installationsuppdrag i Stockholmsområdet. Just nu söker vi en kalkylator Ventilationsteknik för omgående anställning.

Våra kalkylatorer jobbar nära varandra och samarbetar över teknikgränserna. Du blir en viktig del i vårt kalkylteam där du samarbetar med våra övriga teknikområden. Du rapporterar direkt till verksamhetschefen. Arbetet innebär bl.a. ansvar för att skapa kalkyler för nya och befintliga projekt, att ta fram tekniska lösningar ihop med verksamhetschefen samt ta in offerter från underentreprenörer och leverantörer.

Umia Stockholm AB är ett ungt och modernt företag som drivs enligt Umias samarbetsfilosofi, vilken innebär att alla teknikgrenar samverkar för att uppnå ett slutresultat med högsta kvalitet.

Är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker! Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet.

Vi kallar det Umiamodellen – en samarbetsfilosofi som både våra medarbetare och kunder gillar. Det är inspirerande att jobba mot ett gemensamt mål som sparar pengar till kunderna. Det är kul att jobba hos oss.

Välkommen med din ansökan till:
jonas.hedlund@umia.se

Läs mer om Umia och Umiamodellen på: www.umia.se

Frågor: kontakta Verksamhetschef VE, Ronnie Ketola, 072-594 45 01
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.umia.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, Trelleborg och Ystad. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB, Umia Teknikkonsult AB och Umia Innovation AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

Vi tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

Vi kallar vår samarbetsfilosofi för Umiamodellen. Som kund innebär det att du får en projektansvarig som följer med hela vägen. Det blir tydligt och enkelt. För våra medarbetare betyder Umiamodellen samarbete över teknikgränserna, prestigelöshet och dessutom del i Umias bonussystem. Det är medarbetarnas expertkunskap, samarbete och engagemang som är Umias viktigaste framgångsfaktor.