Projektledare Elteknik

Projektledare Elteknik

Vi söker Projektledare Elteknik för omgående anställning.

Umia har många spännande uppdrag i Stockholms-området och som projektledare är du en viktig del i vår samarbetsfilosofi. Du har teknisk kompetens och gillar att ha många bollar i luften, samtidigt som du har god ordning och är en smidig ledare och samarbetspartner.

Är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker! Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet.

Vi kallar det Umiamodellen och både kunderna och våra medarbetare gillar den. Det är inspirerande att jobba mot ett gemensamt mål som sparar pengar till kunderna. Det är kul att jobba hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan till: jonas.hedlund@umia.se
Mer info
Kontaktperson Jonas Hedlund
Email Mejla Jonas Hedlund
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, Trelleborg och Ystad. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB, Umia Teknikkonsult AB och Umia Innovation AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

Vi tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.