Kalkylator Ventilation

Kalkylator Ventilation

Vill du bidra till vår fortsatta framgång? Uppskattar du att arbeta med stor frihet under ansvar? Då kan vi erbjuda dig en utvecklande roll som Kalkylator inom Ventilation.

Om rollen
I rollen som kalkylator arbetar du primärt med kalkylering avseende installationsprojekt från kalkylering och projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bl.a. bestå av:
  • Anbudskalkyler
  • Projektkalkyler, efterkalkyler
  • Medverka i förhandlingar
Umia har många spännande uppdrag i Stockholms-området och som projektledare är du en viktig del i vår samarbetsfilosofi. Du har teknisk kompetens och gillar att ha många bollar i luften, samtidigt som du har god ordning och är en smidig ledare och samarbetspartner.

Är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker! Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet.

Vem är du?
Du kan vara utbildad Ventilations-montör, utbildad VVS-Ingenjör eller har liknande utbildning/erfarenhet, och vill nu utvecklas i rollen som Ventilations-kalkylator. Har du tidigare erfarenheter av kalkylering, kalkylprogram samt projektekonomi är det meriterande.

Du är välorganiserad och noggrann med gott ordningssinne. Du är också engagerad, samarbetsvillig och förtroendegivande. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat arbetssätt och är uthållig.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan med bifogat cv mailar du till: ronnie.ketola@umia.se

Frågor: kontakta Ronnie Ketola, 072-597 45 01
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. De finns med lokalägda dotterbolag i Umeå, Luleå, Skellefteå, Uppsala, Stockholm, Malmö och Trelleborg. De tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.