Verksamhetschef Umia Säkerhet

Verksamhetschef Umia Säkerhet

Umia Säkerhet AB är ett fristående bolag inom den växande Umia-koncernen med omkring 700 anställda i Sverige. Nu bygger vi upp verksamheten i Stockholm/Mälardalen och söker en handlingskraftig och kundfokuserad verksamhetschef. Du bör ha erfarenhet från säkerhetsbranschen. Placeringsort är Stockholm.

Du kan komma från en roll som elektriker, tekniker, projektledare, ingenjör eller liknande där du samlat på dig relevant branschkunskap samt erfarenhet från kalkylering, projektledning och har en bred materialkännedom. I tjänsten ingår även ekonomi-och personalansvar. Du är lösningsfokuserad och samarbetsinriktad samtidigt som du är en tydlig och positiv ledare.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas hos Umia Säkerhet. Det krävs att du är engagerad och ansvarstagande då du blir ansvarig för uppbyggnaden av verksamheten i Stockholm/Mälardalen. Samtidigt har du gott stöd av kolleger inom bolaget på andra platser i landet och i Umias dotterbolag Umia Stockholm, som vi samarbetar nära med. Du och den avdelning som byggs upp kommer att finnas i samma lokaler som Umia Stockholm.

Umia Säkerhet AB tillhandahåller tjänster som brand- och inbrottslarm, passagekontroll, CCTV samt övriga säkerhetssystem. Bolaget startades 2017 och tillväxten har snabbt tagit fart på ett flertal orter i landet. Företaget är en viktig del av Umia-koncernen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hans Näslund
Telefon 072-254 48 50
Email Mejla Hans Näslund
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.umia.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö/Lund och Trelleborg. I gruppen finns även expertbolagen Umia Säkerhet AB, Umia Sprinkler AB och Umia Teknikkonsult AB, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka. Umia kan vara med från start till mål i alla typer av installationsuppdrag.

Vi tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande. Vi kallar det Umiamodellen.

Så är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker! Hos oss får du vara med och bygga upp Umias säkerhetstekniska satsning med stort personligt engagemang i en modern och växande organisation.