Teknisk Projektledare

Teknisk Projektledare

Ubiq arbetar med mjukvara för Digital Signage och försäljning av skärm och kringutrustning främst till retail och kontor. Vi söker en driven teknisk projektledare som stärker upp vårt team vid leveranser till våra kunder. Du arbetar nära säljare och tekniska specialister i val av lösning och implementation.
Därefter skall du självständigt planera för installation och koordinera underleverantörer och installatörer för att göra en riktigt bra installation hos kund. Kunden är ofta en butikskedja eller större kontor vilket gör att det blir många parallella projekt, ofta med längre löptid. Jobbet innebär ofta platsbesök och mycket dialog med såväl kunder som underleverantörer.

Om dig
Digital teknik, kommunikation och innovation är områden som intresserar dig. Du drivs av att få lära nytt samtidigt som du är uppdaterad inom den senaste tekniken och trenderna inom vår bransch.
Som projektledare, alltid med våra kunders affärsutmaningar i fokus, har du förmågan att tänka både taktiskt och strategiskt och du har god förståelse för alla delar av projektleveransen. Som person är du proaktiv, ansvarstagande, driven, flexibel, strukturerad och har en förmåga att hålla deadlines samtidigt som du har koll på många parallella projekt. Du lämnar helt enkelt ingenting åt slumpen.
Vidare har du god förståelse och insikt kring vikten av att samverka internt för att nå resultat vilket ger dig goda möjligheter till personlig utveckling inom nya områden. Du behärskar obehindrat både svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetsuppgifter

  • Projektledning & koordinering


  • Ansvar för teknisk leverans


  • Support mot kund via telefon & mail


  • Felsökning på plats hos kund


  • Kund- och leverantörskontakt


  • Förstudier


  • Deltagande i säljprocess


Utbildning & erfarenhet
Vi ser gärna att du tidigare arbetat med Digital Signage eller AV, samt att du har vana och gärna utbildning inom projektledning. Meriterande om du har erfarenhet från Retail. Vidare ser vi gärna att du har följande erfarenheter och egenskaper:

  • Goda kunskaper i beräkning och Excel


  • Vana vid framtagning av offerter och god affärskorrespondens


  • God förståelse för- och intresse av teknik


  • God Svenska och engelska i tal och skrift


Varmt välkommen med din ansökan till info@ubiqsolutions.se. Vi går igenom urvalet löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning.
Mer info
Email Mejla Ubiq
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ubiqsolutions.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ubiq grundades 2014 och levererar helhetslösningar inom Digital Signage vilket inkluderar hårdvara, egenutvecklad mjukvara samt installation och produktion av content. Ubiq är en del av WOBI koncernen som även innehåller kommunikationsbyrån Onemotion IMC och snickeriproduktions- och installationsbolaget Production Republic of Scandinavia. Vi finns i Stockholm och Göteborg och tillsammans omsätter företagsgruppen ca 120 Mkr och har ca 60 anställda i form av projektledare, produktionsledare, kreatörer, digitala strateger, utvecklare, snickare och installatörer. Tillsammans har vi möjligheten att leverera allt från digital strategi, kreativa installationer och unika butikskoncept till våra kunder. Då vi är i en stor utvecklingsfas kommer du inom din roll få stora möjligheter till personlig utveckling i takt med att företaget växer, i och med det ser vi även att du trivs att arbeta i

ett tajt team och i nära samarbete med övriga bolag inom koncernen. Vi sitter i trevliga lokaler i DN skrapan på kungsholmen i Stockholm.