Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Stockholm

Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Stockholm

Urbaser AB behöver nu förstärka organisationen med en positiv och duktig miljöarbetare till vårt uppdrag för Returpack/Pantamera, där vi ansvarar för pantinsamling från butiker i hela Stockholmsområdet. Tjänstens placeringsort varierar mellan våra depåer i Älvsjö och Upplands Väsby. Vår uppdragsgivare och samarbetspartner i uppdraget är Returpack AB.

Om jobbet
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling av pant med baklastande hämtfordon
  • Avvikelserapportering
  • Kontakt med transportledningen
  • Genomföra dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätta dessa vid behov
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov
Som miljöarbetare har du en mycket viktig uppgift inom Urbaser. Du är företagets ansikte utåt och blir en av våra vardagshjältar. Tillsammans med övriga personer i ditt arbetslag säkerställer du att uppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till avdelningschefen.

Vem är du?
C-körkort med tillhörande nödvändigt YKB är ett krav. Har du lokalkännedom i Stockholm med omnejd är detta meriterande, likaså om du har erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.

Du som person är serviceinriktad med god samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du har god fysik och behärskar svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning (heltid, provanställning tillämpas). Arbetet är förlagt fredag till tisdag (alltså även lördag-söndag), dagtid. Vi söker även extrapersonal med varierande arbetstider.

Som miljöarbetare hos Urbaser blir du en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet. Hos oss värdesätts alla medarbetare och deras del i företagets framgång. Vi erbjuder trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda och konkurrenskraftig lön.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kommer att tillsättas så snart som möjligt. Skicka din ansökan med CV och en kort presentation av dig själv via e-post till: ansokan@urbaser.se eller klicka på "Ansök nu". Märk ansökan "Miljöarbetare Returpack".

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 31 juli (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 24 länder och fyra världsdelar.