Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Gotland

Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Gotland

Är du C-chaufför och vill spendera sommaren på härliga Gotland? Urbaser erbjuder konkurrenskraftig lön och har även möjlighet att hjälpa till med boende. Läs mer och ansök redan idag!

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Från vår depå i Visby ansvarar Urbaser för insamling och transport av hushålls- och matavfall på hela Gotland, med Region Gotland som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu inför sommaren söker vi flera duktiga miljöarbetare med C-körkort och YKB som kan arbeta heltid från mitten av maj till mitten av september. Bor du på fastlandet? Inga problem - vi kan hjälpa till med boende över sommaren.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är Urbasers ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Gotland rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till avdelningschefen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
  • Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
  • Avvikelserapportering.
  • Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.
Vem är du?
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort med tillhörande YKB.
  • Behärskar svenska språket i tal och skrift.
Det är meriterande (dock inte ett krav) om du har:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som lastbilschaufför.
  • Erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
  • Lokalkännedom.
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Så snart som möjligt.
Omfattning och anställningsform: Heltid från mitten av maj-mitten av september, visstidsanställning.
Arbetstider: Måndag till fredag (inkl. midsommarafton), dagtid mellan klockan ca. 06:00-15:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi strävar efter att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta mnyberg@urbaser.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.