Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Åkersberga

Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Åkersberga

Urbaser AB behöver nu förstärka organisationen med duktiga miljöarbetare/chaufförer till vår depå i Åkersberga nordost om Stockholm, varifrån vi ansvarar för avfallshanteringen i Österåker och Vaxholm. Vår uppdragsgivare och samarbetspartner i uppdraget är Roslagsvatten AB.

Om jobbet
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling av hushållsavfall med sidlastare och baklastare
  • Hantera fordonsdatorer, RFID-utrustning och rapportera avvikelser
  • Genomföra dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätta dessa vid behov
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov
Som miljöarbetare har du en mycket viktig uppgift inom Urbaser. Du är företagets ansikte utåt och blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Österåker rent. Tillsammans med övriga personer i ditt arbetslag säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

Vem är du?
C-körkort med tillhörande nödvändigt YKB är ett krav. Har du lokalkännedom och tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling är detta meriterande, likaså om du arbetat med digital tömningsregistrering (DTR).

Du som person är serviceinriktad med god samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder
Vi söker 1-2 personer för arbete mellan juni och oktober
(vikariat). Därefter finns eventuellt möjlighet till fortsatt anställning.
Arbetet är förlagt måndag till fredag, dagtid.

Som miljöarbetare hos Urbaser blir du en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet. Hos oss värdesätts alla medarbetare och deras del i företagets framgång. Vi erbjuder trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda och konkurrenskraftig lön.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna önskas tillsättas så snart som möjligt. Skicka din ansökan med CV och en kort presentation av dig själv via e-post till: ansokan@urbaser.se eller klicka på "Ansök nu". Märk ansökan "Miljöarbetare Österåker".

Onsdag 20 juni mellan klockan 14-18 (drop-in) har vi också en rekryteringsträff i våra lokaler på Sågvägen 17b i Åkersberga, dit du är varmt välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 31 juli (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 24 länder och fyra världsdelar.