Ekonomiassistent till Urbasers huvudkontor

Ekonomiassistent till Urbasers huvudkontor

Urbaser är stolta insamlare av avfall, och som anställd hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
På vårt huvudkontor i Älvsjö är vi 17 drivna personer som har en tät sammanhållning och som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, även om vi har mycket att göra. Vi har en härlig stämning på kontoret och ett öppet klimat där alla får ta plats. Nu ska Jennifer gå vidare mot nya utmaningar och det finns därför en ledig plats på vår ekonomiavdelning, dit vi söker en ambitiös och noggrann ekonomiassistent

I rollen hanterar du företagets kund- och leverantörsreskontra med arbetsuppgifter såsom kontering och administration av fakturor, periodisering och definitivbokföring samt kontakter med såväl leverantörer som våra interna avdelningar. Du arbetar självständigt men kommer att ha ett tätt samarbete dina kollegor i ekonomiteamet: vår controller Manfred och ekonomichef Anders, som du även rapporterar till.

Övriga arbetsuppgifter som förekommer i tjänsten som ekonomiassistent hos oss är bland annat:
 • Löpande bokföring.
 • Månadsbokslut.
 • Avstämning av resultat- och balanskonton.
 • Projekt för att utveckla ekonomiprocesser.
 • Styra, utveckla och förbättra allokeringen av kostnader för optimal uppföljning.
Vem är du?
För att nå framgång i denna tjänst tror vi att du som person:
 • Är mycket noggrann och strukturerad.
 • Är serviceinriktad med god samarbetsförmåga.
 • Är ansvarstagande och ambitiös.
Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du:
 • Tycker om när tempot är högt.
 • Har förmåga att snabbt kunna sätta dig in i olika arbetsuppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning.
 • Vill ha ett utmanande, omväxlande och roligt arbete.
Vi tror att du som söker har relevant ekonomisk utbildning och/eller erfarenhet av leverantörsreskontra och löpande redovisning samt god datorvana. Har du arbetat med programmen Visma Business, Visma Reporting och Visma Document är detta meriterande. Stor vikt kommer dock att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Önskat tillträde: Så snart som möjligt.
Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas).
Omfattning: Heltid.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, som är 2019-12-13. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Anders Rees på anders.rees@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 28 länder och fyra världsdelar.