Avdelningschef till Urbasers kommande uppdrag i Nacka

Avdelningschef till Urbasers kommande uppdrag i Nacka

Vill du vara med och starta vår nya avdelning? Urbaser behöver nu förstärka organisationen med en affärsorienterad och driven avdelningschef till vårt kommande uppdrag i Nacka.

Som avdelningschef hos Urbaser får du möjlighet att arbeta i en flexibel och bred roll med mycket ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Du blir en del av en samhällsnyttig organisation som präglas av framåtanda och öppenhet. Hos oss värdesätts alla medarbetare och deras del i företagets framgång – det är viktigt för oss!

Om tjänsten
Urbaser har fått förtroendet att ansvara för insamlingen av hushållsavfall i Nacka kommun, med Nacka vatten och avfall som uppdragsgivare och samarbetspartner. Uppdraget startar 1 april 2020, men önskat tillträde för tjänsten är så snart som möjligt så att du får möjlighet att vara med under hela uppstartsprocessen. Du kommer att vara stationerad i södra Stockholm.

Som avdelningschef är du en nyckelperson inom Urbaser och ingår i bolagets operativa ledningsgrupp. Du blir resultatansvarig för avdelningens kontrakt och kommer att ha personalansvar över ett arbetsteam bestående av miljöarbetare och en arbetsledare.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
 • Organisering, planering och ledning av den dagliga driften.
 • Uppföljning och rapportering av budget, nyckeltal och resultat.
 • Ansvar för personalfrågor och arbetsmiljöfrågor.
 • Relationer och kontakter med såväl leverantörer som vår uppdragsgivare.
 • Ansvarig för avdelningens fordonsflotta.
Du rapporterar till regionchefen och har en tät dialog med övriga avdelningschefer inom regionen.

Vem är du?
För att nå framgång i denna tjänst tror vi att du som person:
 • Är konsekvent, kommunikativ och engagerad som ledare.
 • Har god förmåga att få personalgruppen att utvecklas och bli ett sammansvetsat lag.
 • Är lösningsorienterad och lyhörd för vår uppdragsgivares behov.
 • Har god ekonomisk förståelse och goda administrativa färdigheter.
 • Är serviceinriktad med god insikt i entreprenadverksamhet.
 • Är kreativ och har hög arbetskapacitet.
Du har minst två års arbetsledande erfarenhet inom avfalls- eller transportbranschen. Har du erfarenhet av arbete med fordonsdatorer och hämtningsregistrering är detta meriterande, likaså om du har övergripande kunskap om tunga fordon och påbyggnad. Vi kommer dock att sätta stort värde på personliga egenskaper i samband med denna rekrytering.

Låter detta som en tjänst för dig?Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.