Avdelningschef till Urbasers driftenhet i Åkersberga

Avdelningschef till Urbasers driftenhet i Åkersberga

Som avdelningschef hos Urbaser får du möjlighet att arbeta i en flexibel och bred roll med mycket ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi är stolta insamlare av sopor, och som avdelningschef hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation. Hos oss värdesätts alla medarbetare och deras del i företagets framgång. Det är viktigt för oss!

Vid depån i Åkersberga ansvarar vi för avfallsinsamlingen inom Österåker och Vaxholm. Vår uppdragsgivare och samarbetspartner i uppdragen är Roslagsvatten.

Vad gör en avdelningschef?
Som avdelningschef är du en nyckelperson inom Urbaser och ingår i vår operativa ledningsgrupp. Rent praktiskt om dagarna organiserar, leder och planerar du den operativa verksamheten. Du säkerställer att vi uppfyller kraven i vårt avtal med Roslagsvatten. Du har koll på avdelningens budget och du följer upp och rapporterar nyckeltal och resultat. Du ansvarar för personalen och för arbetsmiljöfrågor. Du verkar för- och upprätthåller goda relationer och kontakter med vår uppdragsgivare och våra leverantörer. Du ansvarar också för avdelningens fordonsflotta.

Låter det mycket? Ta det lugnt, du kommer att få god hjälp av en duktig arbetsledare och ca tio effektiva och erfarna miljöarbetare som redan finns vid avdelningen. Ni arbetar tillsammans för att nå avdelningens mål.

Du rapporterar till regionchefen och har också en tät dialog med övriga avdelningschefer inom regionen.

Vem är du?
För att nå framgång i denna tjänst tror vi att du:
  • Är tillgänglig och lyhörd för våra medarbetares behov och förstår vikten av att engagera medarbetare för att nå uppsatta mål
  • Inger förtroende och har god förmåga att bygga relationer
  • Är konsekvent, kommunikativ och tydlig som ledare
  • Har god ekonomisk förståelse och goda administrativa färdigheter
  • Är serviceinriktad med god insikt i entreprenadverksamhet
  • Är kreativ och har hög arbetskapacitet
Du behöver ha flera års ledarskapserfarenhet inom transportbranschen eller närliggande bransch. Har du dessutom erfarenhet av arbete med fordonsdatorer och hämtningsregistrering är detta meriterande, likaså om du har övergripande kunskap om fordon och påbyggnad. Har du C-körkort och lokalkännedom i Åkersberga med omnejd ses även det som meriterande. Vi värderar dina personliga egenskaper högt.

Vid frågor relaterade till tjänsten, kontakta regionchef Joakim Gårdfalk: joakim.gardfalk@urbaser.se

Låter detta som en tjänst för dig?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Önskat tillträde för tjänsten är så snart som möjligt. Ansök redan idag via vår hemsida www.urbaser.se, dit du kommer genom att klicka på "Ansök nu" här intill (vi tar inte emot ansökningar via e-post).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 3 nov (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 24 länder och fyra världsdelar.