Arbetsledare till Urbasers driftenhet i Åkersberga

Arbetsledare till Urbasers driftenhet i Åkersberga

Har du erfarenhet av att leda personal? Är du duktig på administration och trivs med omväxlande arbetsuppgifter i en organisation med stark tillväxt och högt i tak? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om arbetet

Urbaser AB behöver nu förstärka vår region nord med en driven och relationsskapande arbetsledare. Tjänsten är stationerad vid vår driftenhet i Åkersberga/Österåker, men du kommer även att vara arbetsledare för Urbasers driftenhet i Östhammar och arbetstiden fördelas mellan de båda avdelningarna.

Tillsammans med avdelningschefen och ytterligare en arbetsledare planerar du den dagliga driften avseende fordon och de 20 miljöarbetare som utgår från avdelningarna. Ni arbetar tillsammans för att uppnå avdelningarnas och våra uppdragsgivares mål. Du rapporterar till avdelningschefen.

I dina arbetsuppgifter ingår dessutom:
 • Kontakter med uppdragsgivare
 • Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon
 • Hantering av inkomna reklamationer
 • Arbetsmiljöärenden
 • Administration i bl.a. Urbasers och uppdragsgivarnas datasystem
 • Att planera och driva kärl- och taggningsprojekt

Vem är du?
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du:
 • Som ledare har förmåga att motivera och entusiasmera andra
 • Är tydlig i din kommunikation
 • Har intresse för administrativa uppgifter
 • Är serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet
 • Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga
Du har tidigare erfarenhet av att leda personal inom transportbranschen eller annan närliggande bransch. Du har god administrativ förmåga och god datorvana med kunskap i MS Office-paketet. Kunskap inom EDP Future och EDP Mobile är meriterande. Har du kunskap om tunga fordon ses även detta som en merit – likaså om du har C-körkort och erfarenhet av chaufförsyrket.

Anställningen är heltid med tillträde snarast. Vid frågor relaterade till tjänsten, kontakta avdelningschef Mats Harju: 08-408 08 201.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillträdas så snart som möjligt. Skicka din ansökan märkt "Arbetsledare Österåker" via e-post till ansokan@urbaser.se eller klicka på "Ansök nu".

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 2 sept (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 24 länder och fyra världsdelar.