Arbetsledare till Urbasers driftenhet i Älvsjö

Arbetsledare till Urbasers driftenhet i Älvsjö

Har du en bakgrund inom avfalls- eller transportbranschen och dessutom ledarskapserfarenhet? Är du en driven problemlösare som trivs i en bred, omväxlande roll med stort eget ansvar? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet. Vi värdesätter alla medarbetare och deras del i företagets framgång – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser för avfallsinsamlingen i Stockholm stad, med Stockholm Vatten och Avfall som uppdragsgivare och samarbetspartner. Från depån i Älvsjö utgår omkring 130 medarbetare och 50 fordon som tillsammans servar en stor del av Stockholms invånare.

Som arbetsledare organiserar och planerar du den operativa verksamheten för ditt distrikt/område. Du leder och fördelar arbetet för de miljöarbetare och de fordon som verkar i driften. Du följer upp och säkerställer att arbetet drivs i enlighet med avdelningens och vår uppdragsgivares mål.

I dina arbetsuppgifter ingår dessutom:
  • Administration i Urbasers och uppdragsgivarens system.
  • Hantering av inkomna reklamationer.
  • Kontakter med uppdragsgivare och kunder.
  • Personal- och arbetsmiljöfrågor.
Du kommer att ha ett tätt samarbete med avdelningschefen och övriga arbetsledningsteamet. Du rapporterar närmast till avdelningschefen.

Vem är du?
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du:
  • Som ledare har förmåga att motivera och entusiasmera andra.
  • Är tydlig i din kommunikation.
  • Har intresse för administrativa uppgifter.
  • Är relationsskapande och serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet.
  • Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga.
Du har två års erfarenhet från avfalls-eller transportbranschen samt minst två års dokumenterad ledarskapserfarenhet. Du har mycket god administrativ förmåga samt god dator- och systemvana. Har du erfarenhet av digital tömningsregistrering och avvikelserapportering är detta mycket meriterande. Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper.

Låter detta som en tjänst för dig?Ansök redan idag!
Önskat tillträde för tjänsten är så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 20 juli 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.