Är du Urbasers nya säljare?

Är du Urbasers nya säljare?

Urbaser är stolta insamlare av avfall, och som anställd hos oss blir du en del av en samhällsnyttig miljöorganisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss! Nu söker vi en duktig säljare, som ska medverka till att vi fortsätter bredda vår verksamhet inom den kommersiella marknaden.

Om jobbet
Du blir ansvarig för hela säljprocessen från den första kontakten till att avsluta affären, och dina huvudsakliga uppgifter initialt blir att skanna marknaden och identifiera nya kunder. Vårt utbud idag finns inom bl.a. FNI och containertransporter, men i tjänsten ingår också att tillsammans med den övriga säljorganisationen utveckla nya koncept. Tjänsten innebär stora utvecklingsmöjligheter där du får vara med och påverka företagets inriktning inom den kommersiella affären.

Vem är du?
Du är självgående, initiativrik och ansvarstagande. Du är resultatorienterad och taggas av att hela tiden utmana dig själv. Du har hög social kompetens och förmåga att skapa- och utveckla långvariga goda relationer. Du har goda färdigheter inom förhandlings- och presentationsteknik. Du tycker liksom vi att miljöfrågor är oerhört viktiga för planetens framtid, och att avfallshantering och återvinning utgör en central del i att miljöns utveckling går åt rätt håll.

För att nå framgång i denna tjänst tror vi att du:
  • Har minst tre års erfarenhet som säljare inom miljö- och återvinningsbranschen
  • Har mycket goda kunskaper i svenska språket
  • Har god förmåga att komma i mål med affären, d.v.s. förmåga att knyta ihop säcken.
Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du:
  • Tycker att det är roligt när tempot är högt
  • Vill ha ett utmanande och omväxlande arbete
  • Tycker om att resa i tjänsten
  • Trivs med att vara en del i ett företag med höga ambitioner och långsiktiga mål
Övrigt
Tjänsten är heltid och placerad i norra Stockholm, men arbetsområdet sträcker sig inom hela vår region Nord vilket innebär norra stor-Stockholm, Uppsala mm. Resor förekommer och i befattningen ingår tjänstebil. Urbaser är medlem i biltrafikens arbetsgivarorganisation och har kollektivavtal för alla anställda. För denna tjänst gäller avtal med Unionen. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Önskat tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas)

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, som är 2021-08-15. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Joakim Gårdfalk via e-post: jogardfalk@urbaser.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.