Cloud Operations Engineer

Cloud Operations Engineer

Vårt Cloud Operations-team i Stockholm växer och söker nu förstärkning av en Cloud Engineer! Som Cloud Engineer kommer du att ingå i ett agilt, globalt team med kollegor i bland annat Sverige, Norge och Polen. Tillsammans med Cloud-teamet kommer du arbeta för att automatisera, effektivisera och hantera förfrågningar samt incidenter i syfte att förbättra Unit4s molnplattform. Unit4s applikation är byggd på en hybrid molnarkitektur, över Microsoft Azure och lokala VMware-miljöer. Molnet är inte bara en strategi för distribution, det är också en plattform för innovation. Vi ser fram emot din ansökan!

Rollen
I denna roll kommer du att arbeta i vårt globala Cloud Operations-team, samt i nära samarbete med Kund-Support. Tillsammans med ditt team ansvarar du för att analysera och lösa komplexa incidenter, samt hantera kundförfrågningar. Rollen ger möjlighet till fördjupning inom flera specialistområden. Du ansvarar för distribution och lansering av våra produkter på Unit4 Cloud-plattform. Du automatiserar programvara för konfigurationshantering och distribution med hjälp av PowerShell och Microsoft Azure ekosystemet. Du kan identifiera problem och försöker förhindra dem för att säkerhetsställa kvalité. Du ansvarar för prestanda och säkerhetsövervakning och arbetar ständigt för att identifiera förbättringsåtgärder av våra tjänster.

Vad vi söker
Du har ett brinnande intresse för nyteknik och är problemlösningsinriktad. Du är analytisk, proaktiv och uppskattar struktur i arbetet. Du är intresserad och kommunikativ och delar gärna med dig av din kunskap med andra. Du är lyhörd och tack vare din nyfikna och innovativa natur vågar du utforska olika tillvägagångssätt i syfte att erbjuda bästa möjliga lösning för kunden.
  • 3 år högre utbildning inom IT och / eller motsvarande relevant erfarenhet inom mjukvaruutveckling
  • Erfarenhet av distribution av mjukvaruapplikationer och IT-drift med erfarenhet av automatiserings- och skriptspråk - PowerShell
  • Teknisk kunskap om nuvarande Windows-operativsystem och Microsoft teknologi stack
  • Språk: svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
  • Meriterande med kunskap om nätverksinfrastruktur, VMware, Microsoft Azure-plattform, Citrix och SQL Server
  • Meriterande med kunskap och erfarenhet av integrationsplattformar (t.ex. BizTalk, Mulesoft, etc.)
  • Meriterande med teknisk erfarenhet av en kundinriktad IT-support
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en flexibel och lösningsorienterad arbetsplats med entusiastiska kollegor som är angelägna om att lära av och hjälpa varandra. Du kommer ingå i ett agilt, globalt team med kollegor runt om i världen som du kan dra nytta av. Vi investerar i din personliga och professionella utveckling och tack vare en snabb och internationell miljö kan du enkelt realisera egna initiativ. Du kommer arbeta i en hjälpsam arbetsmiljö med stort fokus på flexibilitet och tillförlitlighet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en ledande leverantör av affärssystem till medelstora och stora företag och organisationer. Vi levererar värdeskapande lösningar inom Ekonomi, Lön/HRM och för Projekthantering, såväl som Fastighetsadministration och Logistik. Vår absoluta målsättning är att våra lösningar och tjänster skall bidra till att våra kunder kan arbeta mer effektivt och därmed kunna fokusera mer på sin kärnverksamhet. Unit4 AB ingår sedan år 2000 i den holländska koncernen Unit4 som har kontor i flera världsdelar med sammanlagt mer än 4000 anställda. Vårt svenska huvudkontor är beläget i Solna, Stockholm, där vi ca 300 medarbetare. Mer om Unit4 http://www.unit4.com/se