Facility Coordinator

Facility Coordinator

Som Facility Coordinator hos oss tillhör du avdelningen Internal Services and Facilities och kommer i en bred roll ansvara för att vårt kontor håller en hög standard. Dina arbetsuppgifter varierar från högt till lågt och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
  • Utföra underhåll i fastigheten och av utrustning, såsom lampor, skrivare och skrivbord.
  • Delta i Internal Services dagliga arbetsuppgifter såsom posthantering, bud, underhåll av kaffemaskiner, flytt av möbler och inköp av kontorsmaterial.
  • Bemanna receptionen där vi tar emot vår personal och externa besökare och säkrar en god upplevelse av UC. Du kommer att vara kontakten utåt mot leverantörer, reparatörer och installatörer samt assistera och förbereda inför konferenser och events.
  • Facility Coordinator ansvarar för säkerheten på kontoret avseende passerkort och lås- och larmsystem där du ser till att kontroll och service genomförs av vår leverantör.
Vi ser att du har:
  • Relevant arbetslivserfarenhet från liknande jobb
  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av arbete med säkerhetssystem
  • Behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift
Du är självgående, tar initiativ till förbättringar på ett proaktivt sätt och löser de problem du ställs inför med effektivitet och struktur. Du har är service minded och motiveras av att leverera service av hög nivå oavsett uppgiften du ställs inför. Arbetsuppgifterna kommer att variera varpå det är viktigt att du är flexibel och prestigelös.

Vidare trivs du med att ha många kontaktytor då du kommer att samarbeta med alla företagets enheter, leverantörer, besökare och inte minst ditt eget team. Du trivs i en vardag som varierar mellan att arbeta tillsammans med andra och självständigt. Vi hoppas även att du har en positiv inställning och bidrar med att sprida bra energi i gruppen och på kontoret.

Vad du kan förvänta dig av oss

Eftersom du har läst så här långt ner i hoppas vi att du finner rollen ganska intressant, kul! Nu är det dags för oss att berätta lite om vad vi erbjuder dig mer än en utmanande och rolig roll att växa i.

Oavsett hur bra vi trivs på jobbet tycker vi att det är viktigt att det finns en balans mellan jobb och ledig tid. Inom Asiakastieto Group arbetar vi kontinuerligt med välmående och hälsa som förbättrar människors välbefinnande och bidrar till att våra anställda får de förutsättningar de behöver för att prestera när de är på jobbet och kunna koppla av när dagen är slut. Titta gärna på vår film längre ner i annonsen för att få en känsla av vilka vi är.

Asiakastieto Group är ett svenskt-finskt företag med engelska som arbetsspråk - därför bör du vara flytande i engelska i såväl tal som skrift.

Om du vill veta mer

Du är varmt välkommen att kontakta Marie Ljungberg om du har frågor om positionen eller om oss som företag. Vi bearbetar ansökningarna löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar att ansökningshandlingarna ska innehålla ditt CV, klicka på ansökningsknappen nedan för att komma vidare. Vi har tyvärr inte möjlighet hantera ansökningar som skickas till oss via e-post.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UC is one of the leading business and credit reference agencies in Sweden. The company provides digital refined business information and comprehensive credit reports that enable companies and private individuals to make intelligent decisions. Customers include companies, private individuals and the public sector. Since July 2018, UC Group is a part of Asiakastieto Group Plc. In 2018, Asiakastieto Group's pro forma net sales totaled EUR 134 million and the Group employs over 350 people based in ten cities in Sweden, Norway, Denmark and Finland.