Junior Uppdragsledare inom Järnväg Utredning och Planering till Tyréns, Stockholm

Junior Uppdragsledare inom Järnväg Utredning och Planering till Tyréns, Stockholm

Motiveras du av att vara spindeln i nätet och kombinera tekniska frågor med ett hållbarhetsperspektiv? Har du erfarenhet av eller vill utvecklas inom utredningar i tidigt skede, såsom åtgärdsvalsstudier (ÅVS), behovsanalyser och lokaliseringsutredningar?

Tyréns i Stockholm satsar på utredning och planering för spårbunden trafik, och därför har en ny avdelning startats. Satsningen innebär att du får stora möjligheter att vara med och forma den nya verksamheten.

Om tjänsten

Inom kompetensområde järnväg har Tyréns stor samlad kunskap om alla typer av spårbunden trafik. Uppdragen spänner från små projekt med ett fåtal deltagare till stora multidisciplinära regionala och nationella infrastrukturprojekt. På stockholmskontoret finns sedan tidigare två avdelningar med fullt fokus på järnväg och de pågående projekten är många och spännande.

Som junior uppdragsledare får du samordna och leda pågående uppdrag med stöd från erfarna kollegor. Arbetsuppgifterna kan till en början bli väldigt omväxlande, men fokus ligger på planerings- och utredningsuppdrag i tidigt skede.

I din roll ingår att:
  • med engagemang delta i och leda järnvägsuppdrag i tidiga skeden
  • ha förståelse för komplexa samhällssamband och i uppdrag kunna inta ett tvärvetenskapligt perspektiv med fokus på såväl teknik som människa, miljö och ekonomi
  • kunna dokumentera fakta, analys och process och förmedla det i rapport- och presentationsformat
  • delta i avdelningens utvecklingsarbete och proaktivt bidra till företagets affär och arbetssätt
Det är meriterande om du har:
  • arbetat med väg- och järnvägssystem
  • arbetat med åtgärdsvalsstudier (ÅVS)
  • kunskaper om planprocessen (lagen om byggande av väg och järnväg)
Som uppdragsledare kommer du att tillhöra affärsområde Väg & Järnväg och du rapporterar till avdelningschef Järnväg Utredning och planering. Tyréns kontor ligger på Södermalm vid Slussen. Där du arbetar du nära andra avdelningar och kompetensområden.

Tyréns är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Satsning på forskning och utveckling är en central del i verksamheten. För att utveckla medarbetare arbetar Tyréns med tydliga karriärvägar.

Är det här du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning teknik, ekonomi, samhällsbyggnad, väg- och vattenbyggnad, eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Du är självgående och initiativrik med förmågan att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Du är förtroendeingivande och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet. Framförallt är du en serviceorienterad lagspelare som drivs av att stötta både medarbetare och kunder.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Tyréns med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Sökord: Projektledare samhällsplanering, anläggning, mark, ÅVS, LCC, SEB, trafikanalys, järnvägsplan, järnvägsutredningar, klimatkalkyl, LCA, kapacitetsutredningar, behovsanalys, lokaliseringsutredning
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-120 50 423
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 25 okt (68 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har ca 2 200 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England och Estland. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. För mer information besök www.tyrens.se