Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiadministratör kommer du att vara ett aktivt stöd till Tyréns uppdragsledare och projektledare kring deras konsultuppdragshantering. Du kommer bland annat att arbeta med tid- och utläggsredovisning, leverantörsreskontra, hantering utav underkonsulter, kundfakturering etc. Förutom dessa uppgifter kommer du även att vara rådgivande till uppdragsledare i frågor rörande strukturering och upplägg av uppdrag. Du kommer även ansvara för ekonomiuppföljningar för internt och externt bruk. I större uppdrag kan det även bli aktuellt att hjälpa uppdragsledaren med t ex ÄTA-hantering, kontakt med partnerföretag och andra projektrelaterade uppgifter. Som ekonomiadministratör kommer du att ha många kontaktytor, främst internt men även till viss del med kunder och partners, och vi söker efter dig som trivs med detta och att vara spindeln i nätet.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid och kommer att pågå under 6 månader. Det finns mycket god chans till såväl förlängning som överrekrytering efter denna period.

Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm, Södermalm

Din profil

Vi på Studentwork söker dig som har en gått ekonomisk inriktning på gymnasiet och arbetat något år med ekonomi eller projektstyrning. Du har goda kunskaper i och är van att arbeta med Officepaketet, främst Excel. Som person är du är en social och driven och du kommer med egna förslag och lösningar. Du trivs i en roll där det ställs stora krav på ordning och reda och struktur. Då detta är en stöttande roll söker vi därför dig som älskar att leverera god service!

Låter detta som en tjänst för dig? Sök i så fall denna tjänst redan nu!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Tyréns är ett företag som arbetar med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom många områden. Det är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Tyréns tror på sina medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll. På Tyréns kommer du få möjlighet att arbeta nära alla de kompetenser som samhällsutveckling kräver. På företaget finns såväl planerare, arkitekter, samhällsanalytiker som civilingenjörer med expertis inom bland annat väg, vatten, trafik, akustik, geoteknik och konstruktion.