Distriktsansvarig säljare till Ty Nordic, Stockholm

Distriktsansvarig säljare till Ty Nordic, Stockholm

Vi expanderar och söker nu

Distriktansvarig Säljare

Stockholm

Vi utökar nu vår etablering i Sverige och söker därför en säljrepresentant till distrikt Stor-Stockholm, (Stockholm, Uppsala, Örebro, Jönköping), med utgång från Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett litet säljteam i Sverige och arbeta självständigt med att besöka nya och befintliga kunder inom ditt distrikt. Du representerar ett starkt och brett sortiment med fokus på nyheter, exponeringar samt kampanjer och arbetar för att säkerställa och öka distributionen. Din främsta uppgift är att skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt för Ty Nordic och för våra kunder inom bl.a. dagligvaruhandeln, servicehandeln och direktköpande butiker.

Du kommer att utbilda kunder i Tys sortiment för att maximera försäljning och lönsamhet. Du kommer även vara med på mässor och evenemang där du ansvarar för produkter och displayer.

Som distriktansvarig säljare utgår du från ditt hem i Stockholm. Fokus ligger på att vara närvarande ute hos kund och bearbeta distriktet. Du rapporterar till försäljningschefen i Sverige.

"Jag har arbetat inom försäljning i 30 år. Som chef är jag coachande, stöttande och hjälpsam. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är en nyfiken idéspruta som alltid strävar efter att utvecklas.

Ty Nordic är ett företag som hela tiden utvecklas och vi har de starkaste produkterna inom vår kategori. Vår framtidsvision är att fortsätta växa och ta ytterligare marknadsandelar."

- Andreas Berglind, försäljningschef, Sverige.

Vi erbjuder dig
En varierande, spännande och utvecklande tjänst i en växande internationell koncern med engagerade och positiva medarbetare. Du kommer få kontinuerlig personlig utveckling, samt vara med på teambuildingaktiviteter och evenemang.

Hos oss uppmuntras du till att ta egna initiativ till förbättringar och förändringar i ditt dagliga arbete, men även komma med förslag på utveckling och innovation inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som är ambitiös, säljdriven, resultatinriktad och som sätter kunden i fokus. Du har ett ödmjukt sätt kombinerat med starkt eget driv och gillar självständigt arbete. Du är duktig på att utveckla långsiktiga affärsrelationer och har erfarenhet av försäljning B2B - och B2C gärna inom FMCG och impulsvarusegmentet.
  • Du har en positiv attityd och framåtanda
  • Din arbetsstil är proaktiv och möjlighetsorienterad
  • Du är skicklig på att bygga långsiktiga kundrelationer och har en bra presentationsteknik
  • Du är flytande i svenska och engelska (muntlig och skriftlig) samt har bil och körkort


Kontakt och ansökan

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Nicklas Jonsson på 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 okt 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ty Nordic är officiell distributör för Ty Inc. i Norden och Baltikum. Ty Inc. grundades i 1986 och är världens största tillverkare av plysch. Ty finns representerat i 151 länder med mer än 300 000 distributionskanaler och en försäljning som överstiger 1 miljard USD. Beanie Boos har hundratusentals videor på Youtube, över 8 miljoner träffar på Google och hundratals Beanie Babies har ökat i värde från 5 USD till mer än 100 000 USD på Ebay.

Se mer på vår webbplats: tynordic.com