Redovisningsansvarig Twilfit (Nacka, Stockholm)

Redovisningsansvarig Twilfit (Nacka, Stockholm)

Trivs du i en tjänst med stort eget ansvar och har du hög kompetens inom redovisning, bokslut och rapportering? Då kan Nordens marknadsledande underklädeskedja Twilfit erbjuda dig din nästa utmaning. Arbetsplasten är belägen på huvudkontoret i Nacka, Stockholm och bedrivs i ljusa och trevliga lokaler samt i ett öppet arbetsklimat.

Arbetsuppgifter/ansvar

Som Redovisningsansvarig ingår du i ekonomiavdelningen som består av 3 personer och rapporterar till CFO. I ditt arbete och ansvar ingår i huvudsak:
  • löpande redovisning och avstämningar
  • moms och skatter
  • månadsbokslut och rapportering
  • årsredovisning
  • kontakt med revisorer och myndigheter
I tjänsten arbetsleder du en ekonomiassistent och då det är en mindre avdelning kräver det en person som är flexibel och ansvarstagande att vid behov kunna backa upp för denne. Förekommande är även visst arbete med kassaredovisning och utredningar av differenser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har mycket god kompetens av helheten inom redovisning och har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete med bokslut och rapportering. Meriterande är tidigare bakgrund från bolag med stora flöden och har du erfarenhet av detaljhandel och lagerredovisning ser vi det som ett plus. Har du arbetat inom revision är det fördelaktigt men inget krav.

Du en van användare av officepaketet, i synnerhet Excel. Som person har du stort eget driv, är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete samt säkerställer deadlines.

Om Twilfit

Twilfit är Nordens ledande underklädeskedja och grundades 1922. Med visionen att alla ska känna sig bekväma och självsäkra i varje situation, varje dag, erbjuder Twilfit det bästa utbudet av underkläder med den mest engagerade personalen för den moderna och medvetna kvinnan.

I sortimentet ingår förutom underkläder även natt-, bad- och loungewear tillsammans med strumpor, strumpbyxor och accessoarer. Twilfits eget varumärke säljs parallellt med svenska och internationella megabrands såsom Calvin Klein, Chantelle, Triumph, Spanx och Freebra. Idag har Twilfit 300 anställda, 57 butiker och e-handel i Sverige.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.