2st Tekniker för lyft av maskin, industri och anläggning

2st Tekniker för lyft av maskin, industri och anläggning

Till Stockholmsområdet
söker Tunga Lyft Tungtekniker.


Som Tungtekniker arbetar du med allt inom tunghantering, brolanseringar, hus lyft, maskinflyttar, rulltrappor, industriservice, mekaniskt underhåll och lyft av stora konstruktioner m.m.

Vi arbetar främst mån-fre mellan 06:30 - 15:30. Det förekommer obekväm arbetstid samt resor inom och utom Sveriges gränser.
Anställda som deltar i projekt kan därför behöva arbeta på annan ort eller under projektet planerade arbetstider. Tjänsten tillhör eget turordningsområde i regionen. Du måste kunna arbeta där uppdragen skall utföras.

Lön utgår enligt Byggnads kollektivavtal.

Vem är du?

Tunga Lyft söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete med lyft av tunga konstruktioner inom bygg eller industribranschen alt liknande arbeten såsom industriservice, underhåll, svets och smide.

Du är ansvarstagande, driftig och engagerad. Du sätter säkerheten främst. För dialog med dina kollegor ute på fältet för att säkert och effektivt utföra arbetet.

I denna ansökan lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper, det är viktigt att du är en lagspelare med en förmåga att arbeta i ett team. Vi lägger ett högt värde på ömsesidig respekt och ett professionellt agerande.

Meriterande kunskaper och bevis:

·

Säkra lyft

·

Körkortsbehörighet BE samt C

·

Travers

·

Teleskopare/minikranar

·

Skylift

·

Motviktstruck

·

Grundläggande Svetskunskaper

·

Grundläggande hydraulikkunskaper

·

Heta Arbeten

·

Första Hjälpen/ HLR

·

Fallskyddsutbildning

·

Hjullastare

·

Svets/smide

·

Industriservice

·

Underhåll

·

Mekanik
Mer info
Kontaktperson Bubacarr Leigh
Email Mejla Bubacarr Leigh
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tungalyft.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har gjort det varje dag i 70 år! Vår erfarenhet - din trygghet. Tunga Lyft finns idag i Malmö, Göteborg, Stockholm, Örebro och
Linköping samt Karlstad, Gällivare och Luleå.

Tunga Lyft har inriktat in sig på att flytta stora tunga besvärliga konstruktioner både ute och inomhus. Våra kunder kan vara allt från stora börsbolag och myndigheter till mindre lokala företag. Tunga Lyft jobbar inom alla typer av verksamheter och industrier.