Tjänsteförmedlare - sök jobb utan cv

Tjänsteförmedlare - sök jobb utan cv


TJÄNSTEFÖRMEDLARE - SÖK JOBB UTAN CV


Hos oss på Tryggsam har du goda möjligheter att påverka din egen lön samt utvecklas och klättra inom företaget. Vi är ett växande företag med sälj i vårt DNA Vi söker dig som är målmedveten och har rätt inställning. Du arbetar bra i grupp samtidigt som du är van att ta eget ansvar. Du kommer ingå i ett säljteam med 8-10 positiva kollegor, där vi varje dag har väldigt roligt och arbetar tillsammans mot uppsatta mål.

Vi förmedlar tjänster till privatpersoner via telefon och kontaktar både befintliga samt potentiella kunder för att erbjuda våra tjänster. För att du ska kunna prestera och utvecklas på bästa sätt, erbjuder vi daglig coachning och vägledning. Vi förutsätter att du som söker denna tjänst gillar utmaningar och alltid gör ditt bästa för att nå dina mål.

Vi erbjuder:

* Betald utbildning inom sälj och produkt

* Personlig coachning

* Löpande vidareutbildning under din anställning

* Fast månadslön + provision + bonussystem

* Friskvårdsbidrag

* Härliga kollegor i blandad ålder med leenden som slår allt

Kvalifikationer:

* Du är 18 år och äldre

* Du kan prata, läsa och skriva svenska obehindrat

* Du har viljan att utvecklas i rollen som tjänsteförmedlare och

ser en framtid hos oss

* Erfarenhet inom försäljning är meriterande men inget krav

Tillträde:
Enligt överenskommelse


Omfattning:
Tillsvidare, Heltid, Provanställning 6 månader


Placering:
Stockholm HQ


Lön:
Fast lön + provision + bonussystem


Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi på Tryggsam rekryterar fördomsfritt och välkomnar alla att söka oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion, funktionsvariation, sexuell läggning eller ålder.

SÖK JOBBET UTAN CV

Jobbet kan du enkelt söka antingen genom att svara på 5 enkla frågor om du inte har ditt CV till hands nu alternativt med CV. Klicka på SKICKA ANSÖKAN.

Stort lycka till!
Mer info
Kontaktperson Marcus Norling
Telefon 0704996946
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2021 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tekniken utvecklar och förändrar världen omkring oss. I huvudsak i en positiv riktning, men de som vill stjäla och bedra har tyvärr också bytt plattform. Sedan 2013 har vi specialiserat oss på identitetsbevakning och den personliga säkerheten på internet och idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag. Våra 70 medarbetare i Stockholm hjälper dagligen närmare 40 000 kunder.

Att känna sig trygg är centralt för välbefinnandet, och vi vill att du ska må bra. Med vårt unika bevakningssystem Monitum i ryggen kan vi ge dig lugn och ro i vardagen, både hemma och på jobbet.

Det var nyfikenhet och innovation som satte oss på kartan. Idag är drivkraften att ge fler en enkel helhetslösning för bevakning av sina personuppgifter. Samma kraft driver oss idag - att skapa smarta lösningar för en trygg vardag.