Sök stockholms roligaste säljjobb - välkommen till tryggsam!

Sök stockholms roligaste säljjobb - välkommen till tryggsam!

Din framtida arbetsplats:
Du kommer börja på en arbetsplats med ca 55 glada säljare som varje dag kommer in med en fantastisk energi och kämpar glöd. Säljarna sitter i ett öppet landskap med fönster överallt vilket gör att det alltid är bra ljus i lokalen, detta för att hålla energinivån på topp.

Börjar man som säljare på Tryggsam ser vi till att du får en ordentlig grund att stå på vare sig du är ny i säljbranschen eller har arbetat i den några år. Vi arbetar med en intern säljskola (Tryggsam business school) som är 5 steg. Här kommer du utvecklas inom försäljning men även lära dig hur du ska hantera olika typer av människor, detta för att du hela tiden ska utvecklas. När du kommer till sista steget kommer du få arbeta en del över telefon och den andra delen med att coacha dom andra säljarna.

Vårt mål är att man ska bli certifierad inom telefonförsäljning men också göra en personlig utveckling som hjälper dig vidare i karriären.

Vem söker vi?
Vi söker dig som tror att du kommer passa in på vår arbetsplats. Som har viljan och drivet att kämpa mot sina egna mål men även teamets mål. Så känner du att vår arbetsplats lockar dig tveka inte med att ansöka.

Krav: Kunna skriva och prata svenska obehindrat

Omfattning

Just nu söker vi endast heltidstjänster och tillträde sker enligt överenskommelse.
  • Fast lön + provision
  • Måndag-fredag
  • Friskvårdsbidrag
Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi välkomnar mångfald i alla former så som ålder, kön och bakgrund.

KONTAKT: Har du några frågor kan du nå mejla på marcus.norling@tryggsam.se eller mobilnummer 070-499 69 46.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tekniken utvecklar och förändrar världen omkring oss. I huvudsak i en positiv riktning, men de som vill stjäla och bedra har tyvärr också bytt plattform. Sedan 2013 har vi specialiserat oss på identitetsbevakning och den personliga säkerheten på internet och idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag. Våra 50 medarbetare i Stockholm hjälper dagligen närmare 40 000 kunder.

Att känna sig trygg är centralt för välbefinnandet, och vi vill att du ska må bra. Med vårt unika bevakningssystem Monitum i ryggen kan vi ge dig lugn och ro i vardagen, både hemma och på jobbet.

Det var nyfikenhet och innovation som satte oss på kartan. Idag är drivkraften att ge fler en enkel helhetslösning för bevakning av sina personuppgifter. Samma kraft driver oss idag - att skapa smarta lösningar för en trygg vardag.