Sök stockholms roligaste säljjobb - utan cv eller personlig brev!

Sök stockholms roligaste säljjobb - utan cv eller personlig brev!

Massor av energi, finurlig, kommunikativ och stort driv? Vill du representera ett starkt varumärke och påverka din lön längs vägen?

På huvudkontoret, ett stenkast från Slussen sitter ett gäng härliga superstjärnor som älskar att skratta, tävla och sälja! Tjänsten är som innesäljare, där du kontaktar privatkunder med telefonen som verktyg gällande smarta och nytänkande lösningar inom området vardagssäkerhet. Vi förespråkar en ung, händelserik och rolig kultur på jobbet och letar efter likasinnade personer som vill vara med och skapa magi med oss!

VEM SÖKER VI?

Du som söker behöver faktiskt inte ha några tidigare erfarenheter även om det förstås är meriterande. Däremot så kräver rollen som säljare att du är glad, tänker positivt och är framåtsträvande! Du vågar vara kreativ och är orädd att kliva utanför din comfort zone för att hitta nya sätt att bemöta eventuella problem som kan dyka upp. Extra plus i kanten får du alltid sprider positiv energi omkring dig!

ÄR VI RÄTT FÖR DIG?

Om du ser dig själv som en sprudlande och utåtriktad person som drivs av att utmana dig själv så vågar vi nog lite kaxigt säga att vi är det. Vi är som sagt en ung arbetsplats där våra medarbetare snittar en ålder på 18-27 år och just därför tycker vi nog att det är lite extra viktigt att ha kul på jobbet! Därav har vi högt fokus på teambuilding och det gör att miljön på Tryggsam lätt känns familjär och välkomnande. Förutom det erbjuder vi alla nya säljare produkt och säljutbildning samt daglig coachning av erfarna gruppchefer då vårt största fokus alltid kommer att vara att bygga magiskt duktiga säljare och nöjda kunder.

Kort sammanfattat; rätt person för jobbet kommer få en lite annorlunda men spännande och utvecklande arbetsplats som ger en ordentlig boost in i arbetslivet!

Omfattning

- Heltid mån-fre
  • Fast månadslön & provision
  • Friskvårdsbidrag
Är du redo att kickstarta karriären med oss på Tryggsam? KLICKA HÄR för att söka tjänsten.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tryggsam grundades 2013 och är idag ett av Sveriges ledande företag inom tjänster för identitetsskydd och larmtjänster. Vi är totalt 50 medarbetare på våra två kontor i Stockholm och Malmö som dagligen hjälper över 35 000 kunder. Dygnet runt hjälper vi våra kunder att lösa akuta problem genom att spärra, spåra, larma och skydda ID-handlingar, bankkort, mobiltelefoner och hem.