Tryggsam växer och vi söker fler stjärnor till vårt nystartade team

Tryggsam växer och vi söker fler stjärnor till vårt nystartade team

Jobbet
Vi söker nu tjänsteförmedlare som vill vara med och bidra till goda resultat och en trevlig stämning. På kontoret ett stenkast från Slussen är vi ca 30 medarbetare som jobbar tillsammans i en trivsam miljö där alla tar eget ansvar för att nå sina mål. Vi arbetar måndag till fredag dagtid. Vi tillämpar fast lön plus provision. I arbetet kontaktar du kunder via telefon och förmedlar våra tjänster inom vardagssäkerhet ett arbete som kräver att man är lyhörd, tålmodig och massor av energi.

Profil
Vi söker dig som är ansvarsfull och van att leverera goda resultat. Du trivs i samspel med andra och jobbar även bra självständigt. Du är bekväm med kundkontakt via telefon och räds inte de svårigheter du ställs. Du är målmedveten och ger dig inte trots motgångar. Genom oss blir du även certifierad säljare och får daglig coaching i ditt arbete.

Försäljningsbakgrund = Meriterande (Ej krav)

Krav:
Du som söker ska vilja tjäna pengar, ha en tävlings anda samt bidra med en positiv stämning till gruppen.

Placering: Stockholm

Lön: Fast månadslön + provision utan tak

Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi välkomnar mångsidighet i alla former oavsett ålder, kön och bakgrund.

Läs mer om Tryggsam på http://karriar.tryggsam.se Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Norling, marcus.norling@tryggsam.com.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tryggsam.se
Sista ansökningsdag 17 jan 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tryggsam skapades ur idén om att alla ska ha råd med en tryggare vardag. Idag är Tryggsam ett av Sveriges ledande företag av tjänster inom vardagssäkerhet privat och hos företag. Vi är en växande start-up med starka investerare tillsammans med sälj i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter, marknaden, men framförallt oss själva och vi har världen framför oss!