Teamledare / Säljcoach sökes till vårt huvudkontor i Stockholm

Teamledare / Säljcoach sökes till vårt huvudkontor i Stockholm

Din nya roll Som teamledare / coach lyckas du genom att lägga stor vikt vid att vara närvarande med dedikerad tid för alla dina medarbetare, såväl individuellt som i grupp. Att ge positiv och konstruktiv feedback i nuet är självklart för dig. Du tränar nya och coachar existerande medarbetare efter lång- och kortsiktiga mål som ni tillsammans kommer fram till.

Genom en balans av professionalism och empati fostrar du en god och utmanande kultur där inre motivation och ständig förbättring är ledstjärnan. Du har ett helhetsansvar för ditt team där uppnådda säljmål och hög kvalitet ingår. Du rapporterar till Försäljningschefen i Sverige och leder ditt team framåt där ni tillsammans reflekterar över och känner ägandeskap för att vi ska lyckas allt bättre.
  • Att teamet levererar budgetsiffror eller mer, detta genom en affärsmässig försäljning som skapar lönsamma affärer för både företaget och våra kunder.
  • Personalansvar för säljarna i teamet och främst av allt se till att utveckla dem säljtekniskt och jobba med mentala bitar så som målstyrning, utveckling och karriär. Du håller i uppstarter varje dag och utbildningar samt spenderar mycket tid med dina säljare. Du coachar, ger konkreta tips, följer upp och bygger individuella utvecklingsplaner.
Vem är du?
Vi ser att du är en empatisk person med viss analytisk förmåga, ett stort intresse för människor och som går genom eld för att alla runtomkring dig ska få de bästa förutsättningarna att lyckas.
  • Du är målmedveten, ansvarsfull, självgående, har en positiv inställning och får saker gjorda med god kvalitet.
  • Att ta dig an nya utmaningar med ett öppet sinne är självklart för dig och du bidrar gärna med nya perspektiv och idéer.
  • Du är en högpresterande och tidigare ledarerfarenhet är meriterande.
  • Du har jobbat med Telefonförsäljning ett minimum om 2 år
Rätt person erbjuds:
  • En trygg arbetsgivare, som tar väl hand om personalen.
  • En arbetsplats där individuell utveckling är ett av våra stora fokusområden.
  • Fastlön + mållön + friskvårdsbidrag
Tjänsten kan endast sökas via länk nedan.

Arbetstid - Heltid Lön - Enligt ÖK Start - Omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tryggsam Telesales håller på att bygga upp Sveriges mest framgångsrika telesäljavdelning. Vi har idag ca 30 säljare på vårt huvudkontor fördelat på 3 team med en Gruppchef/säljcoach per team. Till detta fjärde team söker vi nu en engagerad, resultatfokuserad och karismatisk teamledare, som skall bygga upp för att sedan förvalta ett team om 12-18 säljare mot framgång. Vi söker dig som vill vara med i ett unikt skede i organisationens uppbyggnad. Du har ett starkt driv, samt delar vår syn på försäljning där kunden alltid kommer först.