Regionchef till Triumph Motorcyklar

Regionchef till Triumph Motorcyklar

Dina arbetsuppgifter

Triumph Motorcyklar är ett marknadsledande och växande varumärke som står för produkter av premiumkvalitet. Det går bra för oss på vår nordiska marknad och som ett led i vår tillväxt utökar vi nu vår organisation med en regionchef.

Som regionchef hos oss blir du ett välkommet tillskott i en organisation som idag består av sex personer. Med din hjälp stärker vi vårt handlarnätverk, säkerställer ökad försäljning och en god service gentemot våra kunder. Med stort engagemang, ett starkt varumärke, ett brett modellprogram samt din insats utvecklar och utökar vi ett återförsäljarled som håller hög standard, gör lönsamma affärer och bibehåller nöjda samt återkommande kunder. För att garantera en växande motorcykelaffär kommer du att jobba aktivt med att stötta våra återförsäljare i deras dagliga affär och samtidigt jobba med att utöka vårt återförsäljnätverk med fler attraktiva handlare. Med din hjälp förstärker vi vårt redan starka varumärke i alla led så att våra kunder kan vara säkra på att alltid mötas av den goda service och kvalitet som vårt varumärke står för.

Rollen innebär att du har din bas på vårt huvudkontor i Stockholm, där du rapporterar till vår Country Manager. Regelbundna resor förekommer där du besöker både våra befintliga återförsäljare, nya prospekts och representerar vår region på huvudkontoret i England.

Din profil

För att matcha rollen har du en bakgrund från fordonsbranschen, där du jobbat i en affärsinriktad och utvecklande roll. Självklart är du intresserad av motorcyklar och det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från det området. Vidare behärskar du både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och är en van datoranvändare.

Att du är rätt person är oerhört viktigt för oss och vi ser en förtroendeingivande, social och flexibel lagspelare framför oss. Eftersom rollen är mycket mångfasetterad behöver du både ha en analytisk och strategisk förmåga samtidigt som du är operativ och intresserad av att jobba ute på fältet. Är du dessutom en glad person som har nära till skratt så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi erbjuder:
Hos oss finner du en av motorcykelbranschens allra starkaste spelare. Vi är ett växande och framgångsrikt företag med ett brett och roligt produktsortiment. Som återförsäljarutvecklare får du en ny roll hos oss. Du får möjlighet att vara med och påverka vår framgång, där din insats kommer att göra en stor skillnad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Jens Ström. Intervjuer kommer att ske löpnade så skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jens Strom
Telefon 08-409 144 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Triumph Motorcycles AB är ett helägt dotterbolag till Triumph Motorcycles LTD i England som tillverkar motorcyklar, kläder och tillbehör. Märket etablerades 1902. Norden kontoret är beläget i Rotebro i Stockholms län och ansvarar för ungefär 20 återförsäljare i de nordiska länderna. Huvuduppdragen är försäljning och support, marknadsföring, administration samt teknisk support av Triumphs produkter mot återförsäljare.