Trienniumgruppen expanderar i Stockholm och söker nu arbetsledare!

Trienniumgruppen expanderar i Stockholm och söker nu arbetsledare!

Trienniumgruppens dotterbolag Adriana Fastighetsservice AB har idag cirka 20 anställda och finns i hela Storstockholm.
Trienniumgruppen är verksamt inom fastighetsrelaterade tjänster och finns över nästan hela landet. Nu expanderar vi och söker nu en arbetsledare till Adriana Fastighetsservice.

Arbetsuppgifterna
Du kommer att leda en grupp om c:a 10 personer kompetenta fastighetstekniker och vara deras ledare och tekniska mentor.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning, gärna inom tjänster med fastighetsanknytning. Du har kompetens inom något eller några av följande fastighetsrelaterade teknikområden, såsom ventilation, styr, vvs, el, bygg etc.

Datorvana och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som tycker om leda och stödja, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. I vårt dagliga arbete använder vi modernt systemstöd. Naturligtvis följer vi branschens kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.

Din ansökan vill vi att du skickar till vVD Gustav Halling, g.halling@adriana.se . Urval kommer att ske löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vårt mål är att säkerhetsställa och trygga fastighetsservicen till våra kunder, fastighetsägarna och deras hyresgäster, med väl fungerande drift och underhåll av deras fastigheter och med en snabb, effektiv och professionell service i alla tekniska frågor. Vi skall ha fokus på utmärkt service med hjälp av kontinuerlig utveckling av våra resurser och kundrelationer."