Trienniumgruppen växer och söker kvalificerad trädgårdsskötare till Stockholm med omnejd.

Trienniumgruppen växer och söker kvalificerad trädgårdsskötare till Stockholm med omnejd.

"Trienniumgruppen arbetar med teknisk fastighetsförvaltning. Vårt mål är att alltid överträffa våra kunder förväntningar. Vi expanderar nu kraftigt inom hela vårt geografiska verksamhetsområde.

Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, yttre skötsel och trädgård, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning."

Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm AB, Triennium Syd AB, JM Städservice AB och Green Clean Sverige AB drygt 200 miljoner med bra resultat. Vi sköter kommersiella fastigheter med butiker, kontor och lager, men även andra typer av fastigheter finns i beståndet.

Nu behöver vi fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk.

Arbetsuppgifterna
Hos oss kommer du att arbeta i ett team som har hand om den yttre miljön på de olika fastighets som vi förvaltar åt våra kunder. Du kommer i samverkan med våra övriga fastighetstekniker/-skötare samt föreslå och medverka till beslut som berör den yttre skötseln. Du kommer du ha kontakter med kunder, leverantörer m.fl. Arbetet utförs i stor utsträckning självständigt och eget planeringsansvar utifrån tillämpade riktlinjer. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.

Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:
  • Beskärning av buskar och träd efter säsong
  • Skötsel och nyplantering
  • Vår- och höststädning
  • Gräsklippning
  • Kontakt med kunder och leverantörer
Utbildning/erfarenhet
Du har tidigare jobbat som trädgårdsmästare eller med likartade arbetsuppgifter. Både teoretiska och praktiska kunskaper krävs för att klara av arbetet. Kompetens inom växtkännedom och växthantering, plantering- och jordkunskaper. Lämplig utbildning inom området eller några års erfarenhet är ett krav.

B-körkort krävs. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.

Kan du tänka dig en framtid inom Trienniumgruppen så kontaktar du Dennis Majlöv via dennis.majlov@triennium.se. Urval kommer att ske löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (47 dagar kvar)