Projektledare till VS-firma

Projektledare till VS-firma

Triclima Installation är ett av Stockholms största oberoende VS-företag. Nu är vi inne i en kraftfull utvecklingsfas och därför söker vi en erfaren och självgående projektledare som delar våra värderingar och vill hjälpa oss i vår fortsatta utveckling.

Som projektledare hos oss driver du små och stora projekt från start till mål med såväl hög kvalitet som god lönsamhet. Dina projekt varar från några veckor upp till ett år och du ansvarar för budgetar på mellan en halv och 10 miljoner kronor per projekt. Du har ett helhetsansvar där du bland annat upprättar tidsplan, montörspärm och KMA-pärm, gör beställningar, deltar i byggmöten, kontrollerar och fakturerar. Du driver dina projekt själv men har stöd från vår ledningsgrupp och andra medarbetare.

För att lyckas i tjänsten bör du vara säker i rollen som projektledare, med specifik kunskap om VS-branschen. Du behöver ha bevisad erfarenhet av att leda både stora och små projekt och vara proffs på att hantera kunder, ta direktorder och följa upp ditt jobb. Dessutom måste du kunna hantera våra olika program för projektering och fakturering.

Vi har just nu en hög tillväxt samtidigt som vi bedriver ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete vad gäller vår kompetens, våra system och vårt arbetssätt. Det ställer stora krav på oss men ger samtidigt fantastiska möjligheter att växa och bli bättre. Du bör vara intresserad av att få människor med dig och att bidra till deras utveckling, och en vilja att vara med att utveckla både vårt företag och VS-branschen i stort.

Krav
  • Bevisad projektledarerfarenhet
  • B-körkort
  • Säker användare av projektsystem och ekonomisystem
Läs mer
Läs mer om Triclima Installation på www.triclima.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan till jenny.ekman@hvconsulting.se.
Mer info
Kontaktperson Jenny Ekman
Email Mejla Jenny Ekman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://triclima.se/
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Triclima Installation är ett av Stockholms största oberoende VVS-företag. Vi hjälper ditt företag med totalentreprenader inom process, värme, vatten, kyla och sanitet.

Vi arbetar varje dag för att skapa långsiktiga och livskraftiga inomhusklimat som avspeglar våra kunders visioner. På Triclima har vi alltid valt att se rörinstallationer ur ett mångsidigt och långsiktigt perspektiv.

Varför gör vi det? För vi vet att installationer av rör påverkar många människor, under lång tid. Dessutom berörs även de som inte har att göra med den specifika installationen. Allt vi gör påverkar ju både miljö och klimat.