Inköpare med KMA-ansvar till VVS-firma

Inköpare med KMA-ansvar till VVS-firma

Triclima Installation är ett av Stockholms största oberoende
VVS-företag. Nu är vi inne i en kraftfull utvecklingsfas och därför behöver vi förstärka vårt team med en kunnig, självständig och strukturerad inköpare som också kan ansvara för KMA-samordningen. För rätt person erbjuder vi en familjär arbetsplats med mycket frihet under ansvar, där allas åsikter räknas.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som inköpare har du den viktiga uppgiften att söka, hitta och jämföra olika leverantörer för att sedan knyta avtal och göra inköp till våra projekt. Du behöver ha god materialkännedom och en förståelse för prissättning och marginaler, men också vara kommunikativt stark och bra på att bygga relationer.

I jobbet ingår också att ansvara för företagets KMA-system och -samordning. Du stöttar projektledarna i framtagandet av dokumentation och i riskbedömningar, och behöver ha intresse för och förståelse för olika kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfaktorer.

Är du den vi söker?

Eftersom det i båda rollerna kan handla om stora mängder information måste du vara strukturerad och noggrann. Dessutom måste du vara bra på att prioritera, planera din tid och hålla deadlines.

Vi vill att du:
  • Har god materialkännedom och insyn i VVS-branschen
  • Talar och skriver svenska och engelska
  • Har körkort
  • Är ostraffad (utdrag ur belastningsregister krävs vid anställning)
Hos oss är du ensam i din roll och därför måste du trivas med självständigt arbete, men du har bred stöttning från en duktig produktionsavdelning.

Vårt erbjudande

Hos Triclima blir du en viktig pusselbit i en organisation som växer. Här finns en familjär stämning och ett tillåtande och lärande klimat där varje persons erfarenheter räknas och är viktiga. Du behöver inte ha arbetat i en liknande roll tidigare, men om du har rätt förkunskaper ge vi dig möjligheten att växa i din roll och att lära dig mer om både inköp och KMA-arbete.

Vi är ett företag som funnits länge men som fortfarande alltid lär oss nytt. Vi jobbar målinriktat och har kommit långt i arbetet med att definiera den egna organisationen: vi vet vilka vi är, vad vi står för och vad vi vill med vårt arbete.
Mer info
Telefon 08285009
Email Mejla Triclima Installation AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://triclima.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Triclima Installation är ett av Stockholms största oberoende VVS-företag. Vi hjälper ditt företag med totalentreprenader inom process, värme, vatten, kyla och sanitet.

Vi arbetar varje dag för att skapa långsiktiga och livskraftiga inomhusklimat som avspeglar våra kunders visioner. På Triclima har vi alltid valt att se rörinstallationer ur ett mångsidigt och långsiktigt perspektiv.

Varför gör vi det? För vi vet att installationer av rör påverkar många människor, under lång tid. Dessutom berörs även de som inte har att göra med den specifika installationen. Allt vi gör påverkar ju både miljö och klimat.