Erfaren projektledare till VS-firma

Erfaren projektledare till VS-firma

Triclima Installation är ett av Stockholms största oberoende VS-företag. Nu är vi inne i en kraftfull utvecklingsfas och därför söker vi en erfaren och självgående projektledare som delar våra värderingar och vill hjälpa oss i vår fortsatta utveckling.

Som projektledare hos oss driver du små och stora projekt från start till mål med såväl hög kvalitet som god lönsamhet. Dina projekt varar från några veckor upp till ett år och du ansvarar för budgetar på mellan en halv och 10 miljoner kronor per projekt. Du har ett helhetsansvar där du bland annat upprättar tidsplan, montörspärm och KMA-pärm, gör beställningar, deltar i byggmöten, kontrollerar och fakturerar. Du driver dina projekt själv men har stöd från vår ledningsgrupp och andra medarbetare.

För att lyckas i tjänsten bör du vara säker i rollen som projektledare, med specifik kunskap om VS-branschen. Du behöver ha bevisad erfarenhet av att leda både stora och små projekt och vara proffs på att hantera kunder, ta direktorder och följa upp ditt jobb. Dessutom måste du kunna hantera våra olika program för projektering och fakturering.
Vi har just nu en hög tillväxt samtidigt som vi bedriver ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete vad gäller vår kompetens, våra system och vårt arbetssätt. Det ställer stora krav på oss men ger samtidigt fantastiska möjligheter att växa och bli bättre. Du bör vara intresserad av att få människor med dig och att bidra till deras utveckling, och en vilja att vara med att utveckla både vårt företag och VS-branschen i stort.

Krav
  • Bevisad projektledarerfarenhet
  • B-körkort
  • Säker användare av projektsystem och ekonomisystem

Läs mer om Triclima Installation på www.triclima.se

Välkommen med din ansökan till jenny.ekman@hvconsulting.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.triclima.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Triclima är ett värderingsstyrt företag. Vårt namn betyder Tre klimat på latin, och det är också vad vi står för: vi sätter värde på projektens arbetsklimat och måluppfyllnad, kundens långsiktiga ekonomiska klimat kring våra installationer, samt jordens klimat.

Våra projekt ligger ofta långt fram i utvecklingen och vi arbetar gärna i tidiga projekteringsfaser med kunder. Vi arbetar aktivt för att fortsätta utvecklas, där både vår ledningsgrupp, vår organisation och externa konsulter spelar viktiga roller. Under de senaste åren har vi haft stor tillväxt med ökande lönsamhet, och idag omsätter vi knappt 50 miljoner med 24 medarbetare.