Projektledare Bygg

Projektledare Bygg

Om tjänsten:
Vi jobbar för det mesta i Storstockholm, inom Byggservice och ROT och arbetar uteslutande mot större företag och myndigheter.
Vi växer nu sedan ett par år tillbaka och ser en ytterligare tillväxt framöver pga långa avtal, med stor efterfrågan. På den fortsatta expansiva resan behöver vi stärka upp med ytterligare en kompetent Projektledare, som i flera projekt leder processen och samordnar både interna och externa resurser.

Vi ser att du kan bistå med bland annat:
  • Kalkyl och anbud,
  • Tidsplanera projektet
  • Utredningar och kostnadsbedömningar
  • Delta vid upphandlingar av UE konsulter och specialister
  • Ansvara för att projekteringen löper på enligt underliggande avtal
  • Sammanställa underlag inför besiktning och överlämnande
Projektledaren vi söker:
Du ska ha rätt inställning, vara lättsam och social. Fungera i grupp och vara ansvarstagande, kommunikativ, hög arbetsmoral och trivas med många bollar i luften.

Vi vill se att du har arbetat inom Byggbranschen flera år och erfarenhet av att driva projekt med alla faser tillkommande. Fördelar har du med utbildning, kunskaper inom projektplaneringsverktyg och kalkylprogram.

En stor fördel är om du har tidigare erfarenhet av byggsamordnaren, som vi arbetar uteslutande med.

Hos oss finns chansen att var med ett mindre företag som växlar upp med en stor portion av entreprenörsanda och får uppleva ett omväxlande arbete på en trivsam arbetsplats med väldigt låg personalomsättning.

Vi håller löpande intervjuer och tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut. Så vänta inte, skicka din ansökan idag genom att trycka på "ansök nu" knappen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://trexab.com
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (4 dagar kvar)