Redovisningekonom

Redovisningekonom

Dina arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Rapportering
  • Prognosarbete
  • Behjälplig vid Månads-, kvartals-, och årsbokslutsarbete
  • Utveckling och förbättring av processer och rutiner
  • Agera som ekonomiskt bollplank och stöd åt verksamheten
Du kommer även att göra lönerna för 50-60 personer. Idag sköter en redovisningsbyrån våran löpande bokföring som vi vill ta inhouse med den här tjänsten.

Vem är du:

Du har relevant ekonomisk utbildning samt minst 4-5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du behärskar svenska felfritt i tal och skrift och är ansvarsfull med hög arbetsmoral, gillar teamwork. Vill vara med i ett framåtsträvande företag med en stor portion delaktighet i det mesta. Ansvaret blir stort så ansvar och arbetsmoral är viktiga ledord för dig men på det har du har glimten i ögat, lite skinn på näsan och en social förmåga som enkelt placerar dig i kärnan. Som person är du noggrann, driven, strukturerad och självgående. Du är van vid och trivs med självständigt arbete.

För dig:

Du erbjuds en heltidstjänst till marknadsmässig lön med pensionsavsättning, friskvårdsmöjligheter och anslutning till vårt kollektivavtal. Självklart får du också en härlig arbetsplats i entreprenörsmiljö med tillgång till vårt eget gym eller varför inte våran lånebåt som tar dig ut från kajen vi sitter på och rakt ut över fjärden till sjöresturangen Jungfrusund där vi ofta avnjuter en dagslunch tillsammans under den varmare delen av året.

Ansökan:

Endast mailsvar och detsamma gäller frågor kring tjänsten, en bild till Cv är ett plus.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-03-01.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://trexab.com
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trexab är ett byggföretag som ligger på södra sidan av Sthlm i en egenägd fastighet invid Mälaren nedanför Spendrups bryggeri vid Kungens kurva. Vi jobbar för det mesta inom Storstockholm inom Byggservice och ROT där vi arbetar uteslutande emot större företag kommuner och myndigheter.

Vi är ett drivande företag med en stor delaktigt kärna av människor som gillar det dom gör. Vi är ett platt och flexibelt företag med korta beslutsvägar som fortfarande ärar leveranskvalitet och tror på långa relationer och ett gott rykte. Våra dagar består ofta av hög puls men med positiv dynamik kring idag ca 50 anställda och är ett välmående företag med en lagom tillväxt sedan några år tillbaka som fortsätter pga god kundstock och långa avtal.
Vi är nyfikna på våran nästa medarbetare, är det du?