Säljare / kundtjänstsäljare / e-handelssäljare till Tretti.se

Säljare / kundtjänstsäljare / e-handelssäljare till Tretti.se

Tjänstebeskrivning

Tycker du om kundkontakt och försäljning så är detta ett jobb för dig. Utan några förkunskaper om våra produkter har du möjlighet att arbeta på ett riktigt roligt jobb där du får lära dig nya saker hela tiden. Vi söker nu fler kollegor till vår säljorganisation som jobbar med inkommande samtal.

Idag är vi 12 st säljare som är fördelade i tre olika säljteam. Vi har kul på jobbet och peppar samt hjälper varandra för att nå framgång. Kortfattat kommer du till ett företag som har jätteroligt tillsammans och som gör mycket aktiviteter ihop, allt från kick-offer till padel och frisbeegolf.

Erbjudande och arbetsuppgifter
Tretti.se är ett e-handelsföretag som bland annat säljer vitvaror och hemelektronik. Syftet med tjänsten är att skapa ett mervärde hos våra kunder genom att erbjuda exakt samma goda service som ifall de skulle köpa samma varor i butik.

Att arbeta på Inbound-avdelningen:
  • Hjälpa våra kunder både privatpersoner och företag över telefon, mail samt chatt
  • Göra behovsanalys och merförsälja
  • Ta fram, skicka och följa upp offerter
PERSONPROFIL
Är du en social, trevlig och driven person så kommer du att formas som säljare här. Självklart bör du ha en grundförståelse för vad försäljning är, men du kommer enormt långt med hög arbetsmoral, engagemang och teamkänsla. Jobbar du hårt så kommer det löna sig och du kommer ha möjlighet att tjäna väldigt mycket pengar.

Har du arbetat i butik, kundtjänst eller andra tjänster inom försäljning och service är du extra intressant för oss.

Vi letar alltid efter de bästa medarbetarna till vår arbetsplats men för att skapa en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm City
Villkor: Fast lön + provision

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Malin Öhman på 073-353 75 06. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du jobba på en av Sveriges populäraste näthandelsföretag?
Whiteaway Group är en ung, ambitiös och framgångsrik e-handelsverksamhet. Genom ett antal online-butiker och franchisekedjan Skousen säljer vi vitvaror och hushållsapparater till hemmet - till kunder i hela Skandinavien. Idéen till Whiteaway Group dök upp i en lokal bakom en dansk köksbutik. Grunden var innovation och goda kundupplevelser, det är det fortfarande. Nu 10 år senare är vi Skandinaviens största inom vårt område, och vi har ca 240 dedikerade medarbetare i Århus, Danmark, och i Jordbro nära Stockholm.

Sökord: kundtjänstförsäljning, service, e-handel, sales, inbound sales, outbound sales